Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Спеціальні пропозиції

Знижки та розіграші подарунків від компанії «Соло» та Української мережі мультибрендових магазинів музичних інструментів «JAM.UA»!

 

 Знижки та розіграші подарунків від компанії «Соло» та Української мережі мультибрендових магазинів музичних інструментів «JAM.UA»!

 

Новорічний розпродаж!

Саме час готувати подарунки для близьких, ну і, звичайно, для себе...

Друзі! Новорічний SALE повертається! А разом з ним 2 розіграші з цінними подарунками протягом свят! Поспішайте вхопити найвигідніші пропозиції зі знижками (список доступний на цій сторінці), та вигравайте призи! Кількість акційних товарів обмежено!

Розіграш подарунків!

Три простих кроки для участі в розіграші!

  1. Купуєте будь-який товар на суму від 500 грн на сайті jam.ua або в магазинах мережі JAM в період дії Акції.
  2. Реєструйте свій чек, або додаєте в замовленні коментар NY2022 (консультант в магазині або менеджер телефоном із радістю з цим допоможуть)*.
  3. Уважно слідкуйте за результатами розіграшу на нашій сторінці Facebook, каналі Telegram або сайті jam.ua, адже в списку переможців може з`явитись саме ваше ім`я!.

*Важливо!

Для того щоб взяти участь в розіграші при купівлі в інтернет-магазині, залиште в замовленні коментар «NY2022» або запитайте про акцію у менеджера телефоном при оформленні/підтвердженні замовлення. Замовлення, оформлене онлайн в інтернет-магазині, бере участь в розіграші після того, як набуде статусу «відправлено», тобто товар покинув склад магазину і прямує покупцеві.

Умови Акції

  1. Період дії Акції з 19.12.2021 по 10.01.2022 включно.
  2. В зазначений період в роздрібній мережі магазинів музичних інструментів JAM та інтернет-магазині jam.ua діють спеціальні ціни на обрані товари.
  3. Повний перелік товарів зі спеціальними цінами знаходиться на цій сторінці.
  4. Акція поширюється на товари зі списку які в період проведення Акції є в наявності на складі або в магазинах.
  5. Знижки дисконтних карт JAM та інших спеціальних пропозицій не додаються.
  6. Акція діє при сплаті готівкою, банківською карткою за допомогою POS-терміналів в магазинах, післяоплатою у відділенні Нової Пошти, і сплаті онлайн сервісами Liqpay, Privat24, «Оплата частинами» і «Миттєва Розстрочка» від ПриватБанк та «Покупка частинами» від Monobank.
  7. Для того щоб взяти участь в розіграші необхідно в період дії Акції придбати товар/товари на суму 500 грн або більше одним чеком (замовленням), а також: якщо купуєте в роздрібному магазині мережі JAM: повідомити про свій намір стати учасником Акції продавцю-консультанту який зареєструє вас в Акції; якщо купуєте в інтернет-магазині JAM.UA: вказати коментар «NY2022» в інтернет-замовленні та/або повідомити про свій намір стати учасником Акції менеджеру телефоном під час дзвінка-підтвердження замовлення.
  8. Замовлення, оформлене онлайн в інтернет-магазині, бере участь в розіграші після того, як набуде статусу «відправлено», тобто товар покинув склад магазину і прямує покупцеві.
  9. Розіграш призів проводитиметься в два етапи. Перший розіграш відбудеться 28.12.2021 та включатиме чеки/замовлення учасників в період з 19.12.2021 по 27.12.2021 включно. Другий розіграш відбудеться 10.01.2022 та включатиме чеки/замовлення учасників в період з 28.12.2021 по 09.01.2022 включно.
  10. Результати кожного розіграшу будуть опубліковані на наступних ресурсах компанії JAM Музичні Інструменти: сторінка Facebook, канал Telegram та сайт jam.ua.
  11. Переможців серед учасників буде визначено за допомогою сервісу Random.org наступним чином: сформований список з даними учасників (номер чеку або замовлення, ім`я, та перші 5 цифр зареєстрованого номеру телефону) буде випадковим чином перемішано. Після чого перші 6 учасників списку отримають відповідні призи.
  12. Призи розподілятимуться наступним чином: 1 та 2 місця – навушники YAMAHA YH-E500A, 3 та 4 місця – сертифікати номіналом 2000 грн кожний, 5 та 6 місця – сертифікати номіналом 1000 грн кожний.
  13. Заміна призів грошовим еквівалентом не передбачається.
  14. В разі неможливості зв`язатись з переможцем розіграшу в 14-денний термін, компанія залишає за собою право розпоряджатись призом на власний розсуд включаючи право на його передачу наступному учаснику.

Приходьте у JAM, бери участь в акції та вигравайте чудові подарунки! Про детальні умови акції запитайте наших продавців-консультантів!

Бажаємо успіху і здійснення мрій!

 

Інформацію і світлини надала компанія «Соло»
і Українська мережа мультибрендових
магазинів музичних інструментів «JAM.UA»