Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Соло»

 

 

Switchcraft

 

 Switchcraft

 

Компанія Switchcraft, Inc. була заснована в 1946 році і основним напрямком її у виробництві були гнізда, роз`єми і перемикачі, головним чином, для галузі зв`язку. Перша фабрика була розташована в Чикаго на West Diversey Street. У 1948 році компанія переїхала в більше приміщення на 1328 North Halsted Street, а в 1958 році зайняла об`єкт площею 185000 квадратних футів на 5555 North Elston Avenue. Тут до сих пір розташовується штаб-квартира і цей об`єкт є найбільшим з трьох виробничих локацій корпорації сьогодні.

 

 

У 1977 році Switchcraft придбала корпорація Raytheon, при цьому наступні двадцять років компанія існувала в статусі незалежної дочірньої «дочки» в комерційному підрозділі корпорації. Протягом цього часу Switchcraft значно розширила свої виробничі можливості, включаючи вертикальну інтеграцію, для створення економічно ефективного виробництва в Сполучених Штатах. Вони також розширили свою лінійку продукції роз`ємами для жорстких/суворих умов експлуатації, що дало істотний ріст компанії на ринку.

У 1997 році компанія Raytheon прийняла стратегічне рішення зосередитися виключно на оборонної промисловості, і в підсумку розпродала всі свої активи в комерційних холдингах. Switchcraft був переданий менеджменту компанії і приватним інвесторам.

 

 

Switchcraft у 1999 році поглинули бренд Conxall, виробника кругових роз`ємів і кабелів, для того, щоб розширити свою присутність на ринку продуктів для жорстких/суворих умов експлуатації. Виробництво Conxall розташоване на площі в 32000 квадратних футів в Villa park, штат Іллінойс. Це стратегічне придбання допомогло зміцнити позиції Switchcraft на промисловому ринку.

У 2011 році Switchcraft була придбана корпорацією Heico і стала частиною їх підрозділу Electronic Technologies Group. На сьогоднішній Switchcraft є основним постачальником продукції для промислового ринку і провідним провайдером роз`ємів й з`єднувачів у сегменті професійного аудіо та радіомовлення.

 

 

Репутація, побудована на винятковій якості

Компанія пишається тим, що виробляє свою продукцію у США. У той час як деякі з її клієнтів мали спокусу до альтернативних джерел, вони завжди поверталися до Switchcraft з одним і тим же висновком: немає ніякої заміни продуктам Switchcraft в рівні якості і продуктивності!

Компанія об`єднує майстерність і гідність ручної роботи з високоточними технологіями на основі новаторських рішень. «Ідеальна незмінність якості» є показником продуктивності та крилатою фразою на Switchcraft.

 

Switchcraft пропонує переваги високих технологій, в тому числі інноваційного використання і склеювання матеріалів, поверхневий монтаж, свердління отворів, монтаж друкованих плат, EMI/RFI екранування і RF з`єднань, і це далеко не все.

 

 

Інженерні переваги і різниця у дизайні

Конструкції Switchcraft стали галузевими стандартами. Дизайн її продукції забезпечуює ефективні та надійні рішення в різних додатках. Якщо ви не можете знайти саме те, що вам потрібно у величезному масиві продукції компанії, то її інженери готові працювати для створення замовного виробу, щоб задовольнити усі ваші вимоги.

Ефективна комунікація між інженерами компанії Switchcraft і замовниками на всіх етапах проектування має вирішальне значення для успіху. Фахівці компанії слухають та відповідають.

Широкі можливості CAD моделювання дозволяють інженерам Switchcraft створювати тривимірні моделі, а також SLA і SLS прототипи. Її модельний зал може похвалитися формувальними, фрезерними і свердлильними верстатами, шліфувальними верстатами, пилами і токарними верстатами для оперативного створення прототипів.

 

Інновації в дизайні, творче використання матеріалів і ЧПУ можливостей, включаючи створення прототипів – все це робить продукти Switchcraft унікальним. Після затвердження дизайну, компанія може перейти безпосередньо з CAD моделювання у виробництво, скорочуючи підготовчий цикл і забезпечуючи «цілісність» дизайну. Всеосяжне тестування на етапі розробки забезпечує швидкі і точні результати.

Екологічна випробувальна лабораторія компанії обладнана для аналізу та вимірювання солоності і вологостійкості, життєвого циклу, сумісності з військовими й комерційними параметрами, міцності на розтягнення, випробування високою напругою, а також ударними та вібраційними випробуваннями.

 

 

Талановита команда інженерів Switchcraft має глибоке розуміння передових досягнень в інженерії матеріалів для творчого дизайну і вибору правильного рішення для того чи іншого завдання.

В авангарді якості

Так само, як якість продукту залежить від якості його компонентів всередині, рівень Switchcraft починається з якості деталей. Будучи вертикально-інтегрованою компанією, компанія сама виробляє більшість компонентів і комплектуючих, які використовує, щоб контролювати якість і випуск від партії до партії.

Компанія Switchcraft постійно оцінює і покращує показники зі списку сертифікованих постачальників, грунтуючись на їх здатності послідовно поставляти якість, вартість і сервіс для задоволення вимог Switchcraft: компанія вимагає від своїх постачальників тих же строгих стандартів, які компанія встановила для себе: її постачальники повинні також оперативно реагувати на потреби Switchcraft, як і компанія – на ваші.

 

 

Лиття, карбування, золочення, механічна обробка, зборка проводяться у США, зокрема, на виробничому об`єкті компанії площею 185000 квадратних футів у Чикаго.

 

Перевага: в Switchcraft здатні підтримувати строгий контроль над виробництвом і якістю.

Лінійка продукції Switchcraft:

  • Кабельні хомути.
  • Роз`єми.
  • Гітарна електроніка.
  • Гітарна механіка.
  • Директ бокси.
  • Аудіо та відео кабелі.
  • Роз`єми живлення постійного струму та штепсельні вилки.
  • Екрановані кабелі Mini XLR.
  • Датчики (M8, M12, M18, M20) та накладні кабелі.
  • Директ бокси.
  • Підвісні індивідуальні накладні кабельні збірки.
  • Стандартні кінцеві кабелі.
  • Екрановані литі кабелі для експлуатації у жорстких умовах навколишнього середовища.
  • Аудіо та відео патчкорди, змійки, роз`ємні кабелі DB25 та аксесуари для відео патчбейків.
  • Високоякісні 1/4`` роз`єми, штекери та перемикачі для гітар та музичних інструментів.

 

Офіційний дистриб`ютор бренду Switchcraft в Україні – компанія «Соло».

 

Веб-сайт виробника: www.switchcraft.com

 

Бренд «Switchcraft» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...