Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Соло»

 

 

Wampler

 

 Wampler

 

Компанія Wampler Pedals, Inc. з 2007 року займається виробництвом оригінальних бутикових педалей, створює одні з найкращих у світі гітарних тембрів. Компанія має мету – досягти найкращого можливого гітарного звуку!

Прагнення до чудових звуків було справою з самого початку створення бренду Wampler.

 

 

І сьогодні компанія продовжує знайомити як професіональних гітаристів так і початківців з гітарним звуком світового класу. Однак процес від створення гітарної педалі до її випуску іноді є тривалим. Зрештою, педаль проходить серію тестів, перш ніж музиканти зможуть насолоджуватися нею.

Компанія Wampler тестує свої прототипи педалей за допомогою безлічі гітар і підсилювачів, перш ніж випустити їх у світ, щоб переконатися, що кожна нова педаль добре звучить і має широкий спектр налаштувань. Надалі прототипи педалей надходять у виробництво, яке знаходиться у Сполучених Штатах Америки.

 

 

Кожна виготовлена ​​педаль Wampler має високу якість, ​​за найвищими стандартами та з кращими компонентами, щоб забезпечити її довговічне інтенсивне використання музикантами як у турах так і в студії. Компанія пишається своєю системою обслуговування клієнтів, її адміністративний персонал забезпечує одну з найкращих служб підтримки клієнтів у галузі.

Лінійка продукції Wampler:

  • Гітарні ефекти.

 

Офіційний дистриб`ютор бренду Wampler в Україні – компанія «Соло».

 

Веб-сайт виробника: www.wamplerpedals.com

 

Бренд «Wampler» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...