Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Лайтек»

 

 

Бренд Yodn

 

 

«Виняткова продуктивність, надійна якість та постійне швидке обслуговування» – це дух та мета YODN.

 

YODN Lighting Corp. була заснована в 2003 році в Тайваньському науковому парку Сіньчу. Компанія має більш ніж 15-річний досвід у виробництві ламп HID. Це єдина фабрика на Тайвані, яка зосереджується на спеціальному використанні ламп HID.

Володіючи солідними інструментами в основних технологіях джерела світла, проектною потужністю електронних баластів та інтегрованими системами обслуговування клієнтів, YODN став провідним брендом у світовій індустрії розваг та промислового освітлення.

 

 

Сценічне світло

Розважальне освітлення YODN – це переважно променеві лампи серії R. На сьогоднішній день променеві лампи серії R є найновішими, найпопулярнішими сценічними лампами, які можуть забезпечити найсильніший промінь для виступу на сцені та зробити виступ більш живим та привабливим. Вони підходять для різних аспектів шоу-бізнесу, таких як концерти, театральні вистави, фотостудії, дискотечні паби та інші великі заходи.

 

 

Промислове світло

Промислове світло YODN – це в основному лампи AOI та УФ-лампа, які можна використовувати як виробниче та випробувальне обладнання в процесі виробництва друкованих плат, рідкокристалічних панелей, сенсорних екранів, сонячної енергії та напівпровідника.

Промислове світло YODN – «Зроблено на Тайвані», використовуючи надійні технології HID, які походять з Японії, надійну якість та розумну ціну.

 

Промислове джерело світла YODN пройшло сертифікацію великих компаній у Китаї, Кореї та Тайвані. В даний час YODN успішно збільшив популярність бренду в промисловому секторі і продовжує отримувати замовлення від великих компаній.

 

 

Компанія Лайтек є офіційним дистриб`ютором бренду Yodn в Україні.

 

Лінійка продукції Yodn:

  • Сценічне світло.
  • Промислове світло.
  • Витратні матеріали.
  • Аксесуари.

 

Веб-сайт виробника: www.yodnlighting.com

 

«Yodn» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...