Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Акрополіс»

Гаряча новинка цього літа Casio S-1

 

 Твій стиль, Твої клавіші

 

Твій стиль, Твої клавіші

Уяви життя сповнене музикою. З CT-S1 ти віднайдеш ці відчуття. Мінімалістичний та класичний дизайн добре впишеться у будь який інтер`єр. Вирази свої почуття та емоції через музику будь-де та будь-коли. Перетвори своє дозвілля та стиль у свій власний саунд. Впусти натхнення у своє життя та поринь у захопливу подорож музикою з Casiotone. Стиль, який можна побачити та прочути.

 

 

Зроблений для тебе

Привнеси наснаги та світла у своє життя разом з Casio CT-S1 – мінімалістичний дизайн дасть можливість зосередитись на музиці. Насолоджуйтесь кристалізованим звуком клавіш в процесі дослідження вашого унікального стилю. Функціональність та дизайн усе це для вас, простий інтерфейс та нейтральна кольорова палітра задовільнить кожного та доповнить будь який декор. Створіть унікальну атфосферу у вашій домівці разом з CT-S1.

 

 Зроблений для тебе

 

Звук, що мотивує тебе

Привнеси емоції та рух у свою музику разом з CT-S1, так як з жодним іншим синтезатором. Обладнаний технологією Aix Sound Source, що дозволяє досягнути ідеального тону у комбінації з якісними вбудованими динаміками, заставляє кожну ноту звучати живіше. Наберись нових сил та натхнення. Відчуй енергію та бажання грати більше.

Серце чемпіона

Центральним елементом CT-S1 є технологія Aix Sound Source, завдяки якій кожен інструмент звучить як його реальний аналог. Синтезатор оснащений 61 унікальними прісетами – включаючи акустичне піаніно, електро піаніно та орган. Ви можете бути певними, що знайдете свій власний звук, розроблений професійними інженерами, Casio`s ADVANCED TONES дає відчуття легкості та безперечності у використанні.

Знайомі інструменти по новому

Ми проаналізували конструкцію та звуки популярних інструменті та втілили їх у нових унікальних технологіях. Тепер у тебе є гурт. Ми також включили бібліотеку CASIO CLASSIC TONES, що покликано дати друге дихання класичному саунду. За основу було взято звуки наших найпопулярніших моделей минулого, таких як Casiotone 201. Проникнись автентичним звуком легендарних музикантів.

 

 

Звук, що освітнює твій дім

Досліди динаміку звуку разом з вбудованою акустичною системою. Наша нова технологія Horizontal Bass Reflex у поєднання з якісно сконструйованими динаміками забезпечують чисте та виразне звучання, глибокі та потужні баси та компактні форми. Зануртесь у потік музики глибше та пориньте у буйство барв та об`ємного звуку. Регулюйте частотні характеристики за допомогою гнучкого еквалайзеру. CT-S1 дихає життя у світ звуків, щоб надихати вас.

 

 Звук, що освітнює твій дім

 

Зроблено зручно, зроблено доступно

З автентичним звуком інструментів , бездоганними клавішами, динаміками, мінімалістичним дизайном та чудовим функціоналом, ви зможете отримати найкращий досвід при грі та зосередити свою увагу на музиці. Данна модель представлена у чорному, білому або червоному кольорах. Захисна сітка динаміків виконана з текстурованого, приємного на дотик матеріалу. Поєдную своє життя, простір та звук в ідеальній гармонії разом з CT-S1.

Маленькі розміри, велике натхнення

CT-S1 це компактне рішення, що завжди біля тебе. Грай де завгодно та коли завгодно, без обтяжень та підготовки. Музика та інновації завжди на кінчиках твоїх пальців. Для твого комфорту передбачено кріплення для ремня, тепер ти можеш обійтись і без додаткових стійок.

 

 Маленькі розміри, велике натхнення

 

Разом з твоєю музикою

CT-S1 ніколи не перестане тебе дивувати. Втіль свої ідеї у життя. З безпровідним MiDI та аудіо адаптером WU-BT10 ви зможете підключити ваш сматфон чи планшет до вашого синтезатора та прослухати улюблену пісню чи попрактикуватись у супроводі улюбленої композиції. Застосунок Chordana Play дає можливість налаштувати пристрій під власні потреби. У режимі Аудіо змінюйте тональність та темп. Режим Уроку зробить ваші заняття на інструменті більш інтерактивними за захоплюючими. Це та інше програмне забезпечення надає безмежні можливості у використанні.

Casiotone – це не просто музичний інструмент, це ваш квиток у напрямку задоволення.

 

 Разом з твоєю музикою

 

Більше Функцій

  • Touch Response – додайте більше чутливості та експресії до кожної ноти.
  • Layer Function – розширте ваші імпровізаційні можливості за допомогою декількох доріжок.
  • MIDI Recorder – записуйте ваші мелодії та прослуховуйте їх.
  • Tone Memory – зберігайте ваші улюблені налаштування.
  • Metronome – практикуйте ваш ритмічність.
  • Phones/output jack – покажість свій талант світові.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Акрополіс»

 

 

«Акрополіс» у соціальних мережах: