Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Алегро-мюзік»

Нова поставка Arturia

 

 

Нарешті! В мережу магазинів «Музикант.укр» надійшла нова поставка продукції від французької електронної компанії Аrturia. Компанія розробляє і виробляє електронні музичні інструменти, включаючи програмні синтезатори, драм-машини, аналогові синтезатори, MIDI-контролери.

Яскраві і цікаві новинки від Аrturia, насичені кольори і вражаючі характеристики!

MIDI-клавіатура Arturia KeyLab 88 MkII Black Edition

 

 

Відтепер він має витривалий, професійний, розкішний, чорний корпус з яскраво вираженою харизмою!

Контролер, що був випущений вкрай обмеженим тиражем, чи варто втрачати перспективу стати більш прокачаним серед музикантів?

Синтезатор — електронний пристрій, який синтезує звук за допомогою одного чи кількох генераторів коливань. Необхідне звучання досягається регулюванням властивостей електричного сигналу (в аналогових синтезаторах), або параметрів центрального процесора (у цифрових синтезаторах). Апаратні цифрові синтезатори по суті являють собою вузькоспеціалізовані комп`ютери, що реалізують різноманітні типи синтезу. Для створення й відтворення вихідних хвильових форм, модифікації звучання обвідними фільтру, використовуються цифрові пристрої на базі одного центрального процесора й декількох співпроцесорів.

Створення музики в світі цифрових технологій часом нагадує змагання. Стільки відволікаючих чинників, стільки нових фактів, які варто вивчити. KeyLab 88 MkII дозволяє зосередитися на тому, що дійсно важливо ...

MIDI-клавіатура Arturia MiniLab MKII Orange Edition

 

 

Вишукана клавіатура з обмеженим тиражем – ідеальне рішення для тих, кому потрібен багатофункціональний, компактний MIDI-контролер з дизайном, який підкреслює свою виняткову привабливість в очах публіки.

Завдяки помаранчевим регуляторам і боковинам на чорному корпусі, цей класичний малогабаритний контролер виглядає так, наче його було створено на замовлення, саме для Вас. Інструмент однаково виглядає чудово як сцені, так і у студії, до того ж він володіє неперевершеним набором функцій в одному невеликому контролері: MiniLab MkII Orange Edition – безумовно, найкорисніша річ у світі музики.

MiniLab MKII володіє всім необхідним, щоб розкрити Ваш творчий потенціал.

MiniLab MKII являє собою високоякісний багатофункціональний контролер, що дає прямий доступ до всіх звуків у Вашій віртуальній студії. Вдихніть нове життя у звуки, граючи, налаштовуючи та повертаючи його регулятори.

У комплекті з цим потужним контролером також поставляються кілька популярних програмних продуктів, які допоможуть Вам створити професійні записи в найкоротші терміни. Analog Lab Lite відкриває доступ до сотень легендарних синтезаторів, фортепіано, органів і струнних інструментів. Ableton Live Lite дозволяє записувати, аранжувати та зводити Ваші музичні ідеї в готовий продукт. UVI Grand – це відтворення піаніно Steinway ModelD.

Також знову у наявності:

MIDI-клавіатури

Аудіоінтерфейси

Контролери

Модулі

Синтезатори

Обирай найкраще, купуй Arturia!

 

Інформацію надала компанія «Алегро-Мюзік (Музикант.укр)»

 

 

«Алегро-мюзік» у соціальних мережах: