Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Алегро-мюзік»

Головний герой вітальні – білий рояль Orla Grand 450

 

 Головний герой вітальні – білий рояль Orla Grand 450

 

Це найкраще, що коли-небудь могло бути у Вас вдома – чудовий цифровий рояль Orla Grand 450. Близько 485 оркестрових звуків, включаючи останню версію концертного рояля з багаторівневими семплами. Також надається 260 стилів, від традиційних танцювальних (вальс, фокстрот, квікстеп) до сучасних і яскравих латиноамериканських ритмів.

Класичний зовнішній вигляд і компактні розміри прекрасно «впишуться» до інтер`єру будь-якого приміщення. На відміну від піаніно, звучання рояля виразніше та насичено за тембром, клавіатура більш чутлива, ігрові якості більш віртуозні. Саме тому, купівля рояля стане відмінним додатком у культурну спадщину Вашої оселі.

 

 

Інструмент має 88-клавішну динамічну молоточкову клавіатуру, яка дуже реалістично відтворює поведінку фортепіанної механіки. Потужна акустика у 80 Вт подарує незабутнє враження від фонового звуку інструменту. Величезна кількість звукових ефектів, секвенсор на 5 доріжок, великий LCD-дисплей з підсвічуванням – все це, може стати Вашим прямо зараз! Інструмент точно зможе порадувати Вас відмінною якістю і неймовірним звучанням, а білий колір корпусу додасть особливої вишуканості і легкості.

 

Інформацію надала компанія «Алегро-мюзік (Музикант.укр)»

 

 

«Алегро-мюзік» у соціальних мережах: