Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Smart-Audio технології IntelliMix Room для онлайн-конференцій

 

 Smart-Audio технології IntelliMix Room для онлайн-конференцій

 

Під час глобальної пандемії корпоративні комунікації та продуктивність явно підтримувалися, і навіть наростали, коштом високотехнологічних хмарних інструментів для відеоконференцій.

Але чи реалізують професійні користувачі весь високотехнологічний потенціал?

Напевно ні. Але вони можуть домогтися більшого!

Попри інвестиції в нові інтелектуальні технології, багато організацій як і раніше покладаються на застарілі аудіовізуальні (AV) рішення, які не забезпечують інтеграцію високопродуктивних звукових екосистем, так необхідних на цьому новому етапі співпраці. Потрібна інтеграція нових хмарних конференц-платформ з ефективної мережевої аудіо технологією, що відповідає сучасним IT-вимогам.

Простіше кажучи, аудіо технологіям пора стати Sound SMART.

 

 Smart-Audio технології IntelliMix Room для онлайн-конференцій

 

Завдяки появі високошвидкісних мереж Ethernet користувачі можуть підключатися з будь-якого місця на великій швидкості та зберігати продуктивність, працюючи віддалено.

Однак, старі програмні кодеки технічно покладаються на дорогі та часто не підлягають апгрейду апаратні пристрої для захоплення звуку, необхідного для ефективної розмови, особливо в великих приміщеннях для зустрічей.

Тому, Тб і програмним кодекам потрібна спеціальна SMART-аудіо технологія, малими витратами доповнює ці платформи, забезпечуючи при цьому дуже розбірливе захоплення голосу і гнучкість застосування.

Для вирішення цього завдання компанія Shure розробила завершену звукову екосистему, яка призначена для створення повноцінного конференц-залу або робочого простору і спільної продуктивної роботи всієї AV-системи, що складається з відеокамер, кодеків, кабелів, меблів і програмного забезпечення.

Майбутнє DSP-пристроїв – це відсутність пристроїв!

 

Під таким гаслом відбулася революція у звуці для онлайн-конференцій і з`явився програмний DSP-процесор IntelliMix Room.

Проблему зі звуком для відеоконференції навіть на кілька людей можуть стати справжнім головним болем. Замість того, щоб встановлювати складне DSP-обладнання до і без того заплутаному стеку AV, ПО IntelliMix Room розгортається безпосередньо на використовуваному ПК. Відлуння «вирізається», фоновий шум приглушується, а якість звуку значно поліпшується.

 

 Smart-Audio технології IntelliMix Room для онлайн-конференцій

 

Що таке IntelliMix Room?

IntelliMix Room – перший у світі програмний DSP-процесор, повністю оптимізований під мікрофони для конференцій Shure і роботи з програмним забезпеченням для відеоконференцзв`язку, що призводить до поліпшення якості звуку в конференц-залі. Просто завантажте і відкрийте його на пристроях Windows 10, і запустіть конференцію майбутнього.

Основні характеристики:

  • Ліцензований програмний DSP для мікрофонних конференц-рішень Shure.
  • Працює на ПК під управлінням ОС Windows.
  • Перетворює комп’ютер в пристрій з підтримкою Dante.
  • Підтримує мережеве аудіошіфроване Shure.

 

 Smart-Audio технології IntelliMix Room для онлайн-конференцій

 

Програмний DSP Intellimix Room сумісний з наступними системами Shure:

  • Microflex Advance.
  • Microflex Wireless.
  • Microflex Complete Wireless.

Також Shure Intellimix Room сумісний з найбільш популярними відео платформами для онлайн конференцій, що спрощує настройку і синхронізацію з Microsoft Teams і Zoom.

Спеціальне обладнання з DSP не потрібно, установка стає простіше, а робочий простір – просторіше при кращому звучанні.

 

 

Більше ніяких безладних коробок, зайвих проводів або складних дорогих стійок з апаратним AV-обладнанням.

 

Завантажений з Інтернету DSP-процесор не вимагає виділених стійок з обладнанням. Використовуючи ПО замість звичайних пристроїв, ви економите бюджет і захищайте переговорну кімнату від безладу. Створіть хоч тисячу переговорних кімнат – тепер це просто, як ніколи!

Приклади реалізації кількох типових рішень на базі Shure Intellimix Room:

 

 Приклади реалізації кількох типових рішень на базі Shure Intellimix Room

 

Якщо вас зацікавила звукова екосистема Shure, ви можете детально ознайомитися з нею, відвідавши оглядові семінари, що проводяться компанією «ЛАЙТЕК» в київському шоу-румі.

 

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: