Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Shure Intellimix Room® тепер сертифікований для використання з Microsoft Teams і Crestron Flex

 

 Shure Intellimix Room® тепер сертифікований для використання з Microsoft Teams і Crestron Flex

 

Shure Intellimix Room® – це перший у світі програмний DSP-процесор для АВ-конференцій, офіційно сертифікований для Microsoft Teams при установці на інтеграційний комплекс для ВКС Crestron UC-C100-t Flex. Тепер користувачі зможуть розвертати комплексні сертифіковані рішення для систем Teams без необхідності в окремому DSP-пристрої. Це ключовий момент, оскільки DSP важливий для забезпечення розбірливості й природності звучання у кімнаті для всіх учасників зборів.

Співробітництво Shure з Crestron допомогло програмному забезпеченню Intellimix Room одержати першу в галузі сертифікацію. Crestron партнер Microsoft більш 15 років, і АВ-інтегратори покладаються на інтеграційний комплект UC-C100-T Crestron Flex, щоб використовувати Microsoft Teams у різних просторах. Серія Crestron Flex надає користувачам основні компоненти, необхідні для створення простору, який настроюється для конференц-зв'язку, будь то щорічні збори компанії в аудиторії, обмін контентом у залі засідань або взаємодія зацікавлених сторін з усього світу.

«Crestron – лідер у створенні конференц-залів, що настроюються, за допомогою відзначених нагородами рішень серії Flex. Тепер з інтеграцією програмного DSP Shure Intellimix Room увесь наш досвід підсилиться за рахунок надання комплексного сертифікованого рішення Microsoft Teams, яке значно спрощує ці розгортання, – казав Ендрю Людке, директор з керування продуктами Crestron. – «Оскільки Crestron Flex є справжньою « –технологічною платформою», інтеграція мікрофонних масивів Shure Microflex® Advance™ і DSP-процесора Intellimix Room з кастомними рішеннями Crestron Flex дає приголомшливу якість звуку в дійсно кастомній конфігурації», – продовжував він.

 

Алгоритми Intellimix Room, що є ключовим компонентом рішень эко-системи Shure Microflex, спеціально розроблені для оптимізації продуктивності лінійки мікрофонів Shure преміум-класу для конференц-зв`язку. Технологія Intellimix Room, на яку подана заявка на патент, допомагає IT-фахівцям і керівникам підприємств добитися кращого звуку на зборах за допомогою акустичного ехо-заглушення (AEC), шумозаглушення й технології автоматичного мікшірування, що призводить до ще більш погодженого звуку у приміщенні й спрощеному підходу до керування декількома приміщеннями.

Не потребуючі спеціального програмування пресети системи й проста у використанні функція «Оптимізація» у безкоштовному додатку Designer, рішення эко-системи Microflex із програмним забезпеченням Intellimix Room дозволяють розгортати сертифіковані Teams простори всіх форм, типів і розмірів ефективніше чим коли-небудь.

«Intellimix Room розроблений з урахуванням потреб кінцевого користувача, щоб допомогти поліпшити можливості підключення, чіткість і якість звуку зі стабільними результатами. Shure постійно використовує далекоглядний підхід до спрощення і якісного звуку, від мікрофонів до DSP і динаміків; і ми робимо це без компромісів», – казав Пол Гуніа, директор з технологічного партнерства Shure. – «Ми раді вивести на ринок наш настільки затребуваний продукт Intellimix Room при офіційній підтримці двох титанів галузі – Microsoft і Crestron».

 

ПЗ Intellimix Room, доступне з декількома варіантами ліцензій – це довгострокове вкладення в гнучкі можливості облаштованості декількох переговірних просторів. Воно може бути більш рентабельним, чим інші провідні апаратні DSP-процесори.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: