Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Нові члени сімейства AMC DMPA Light, потужністю 120 і 240 Вт

 

 Нові члени сімейства AMC DMPA Light, потужністю 120 і 240 Вт

 

AMC Baltic розширює свою лінійку мультимедійних трансляційних підсилювачів DMPA Light більш потужними моделями DMPA 120 Light і DMPA 240 Light.

Аудіо підсилювачі DMPA Light – представники класу D з імпульсним блоком живлення й вихідним трансформатором 100 В.

Є пріоритетний мікрофонний вхід і фантомне живлення, щоб без праці вписати в будь-яку систему голосного зв`язку. Важливо, що це сучасні мікширующі підсилювачі голосного зв`язку, що містять медіа-usb-плеєр із входом AUX, Bluetooth і Fm-радіоприймачі, 1 вхід для мікрофону, керування аварійним відключенням звуку. Регулятори низьких і високих частот дають можливість настроїти чудовий звук у будь-якому місці.

Ця серія розроблена для громадських місць, таких як магазини, ресторани, заправні станції. Або будь-яких інших, де потрібно компактна, надійна й проста в експлуатації аудіо система для безперервного повсякденного використання.

 

Вихід з низьким імпедансом на підсилювачі дозволяє підключати паралельно два динаміки по 16 Ом, щоб забезпечити максимальну якість звуку для фонової музики.

Підсилювачі серії DMPA Light винятково компактні й легкі – розміри всього 1U у половину рекової стійки, для монтажу в яку, доступні додаткові монтажні кронштейни.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: