Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Pioneer DJ DDJ-REV7 – 2-канальний DJ-контролер для Serato DJ Pro

 

 Pioneer DJ DDJ-REV7 – 2-канальний DJ-контролер для Serato DJ Pro

 

Продовжує розвиватись нова «REVолюційна» лінійка провідного виробника діджейського обладнання Pioneer DJ. Нещодавно ми анонсували бюджетну DDJ-REV1 і ось вже наступна, більш просунута модель DDJ-REV7 на порядку денному.

Pioneer DJ DDJ-REV7 – 2-канальний DJ-контролер, створений, щоб отримати максимальну віддачу від програми Serato DJ Pro. Його відмінні риси: абсолютно новий дизайн, великі джоги з електроприводом та дисплеєм для тактильного зв`язку з вашою музикою.

 

Серія DDJ-REV пропонує нову концепцію DJ-контролерів, що імітують професійний сетап DJM-S мікшер + PLX вертушка зі спеціальними функціями відкритого формату та скретчингу для діджеїв. Вперше у Pioneer DJ слайдери темпу були переміщені у верхню частину деки та розміщені горизонтально, тим самим копіюючи вертушки PLX у конфігурації для батлів. Сенсорні педи розмістилися у секції мікшера разом із елементами управління Level FX, тобто. саме там, де вони встановлені в мікшерах DJM-S, що дає можливість активно впливати на звук під час виступів.

 

 Pioneer DJ DDJ-REV7 – 2-канальний DJ-контролер для Serato DJ Pro

 

Абсолютно новий ВІНІЛ-ДЖОГ з електроприводом: повне відчуття програвання платівок

У центрі кожної деки DDJ-REV7 розміщений новий 7-дюймовий джог з приводом, який має ту саму стабільність обертання, що й 12-дюймова вертушка. Він дає відчуття роботи зі справжніми платівками. Завдяки спеціальній обробці верхньої акрилової пластини було відтворено справжню текстуру вінілу, що забезпечує ідеальне реагування, коли ви торкаєтеся її кінчиками пальців.

Крім того, можна налаштувати низький або високий момент, що крутить, і використовувати два сліп-листи в комплекті з кожною декою, які практично відповідають внутрішнім розмірам джогов, щоб знайти необхідний рівень тертя. Варіанти вибору швидкості обертання: 331/3 або 45 обертів за хвилину. Налаштування часу зупинки дозволяє відрегулювати час зупинки музики після натискання паузи: відразу або поступово, наче було відключено живлення на аналоговій деці.

 

 Абсолютно новий ВІНІЛ-ДЖОГ з електроприводом: повне відчуття програвання платівок

 

Дисплей джога DDJ-REV7: Слідкуйте за ключовою інформацією

У центрі кожного джога розміщено рідкокристалічний дисплей розміром 3.5 дюйма, на якому одним дотиком пальців ви отримуєте доступ до важливої ​​інформації, тому вам значно рідше потрібно переводити погляд від дек до ноутбука. Завдяки всеспрямованому куту перегляду відображувана інформація помітна під будь-яким кутом. У будь-який момент можна вимкнути цифровий маркер, який вказує на положення відтворення. Ви також можете помітити кожен джог стікерами з комплекту поставки, якщо ви віддаєте перевагу цьому методу цифровому маркеру.

 

  • Режим форми хвилі

 

Контролюйте вейвформу доріжки на деці, а також докладну форму хвиль доріжок з обох дек, щоб швидко і інтуїтивно виконувати зведення. Ви також можете стежити за параметром BPM, швидкістю відтворення (темп), часом, що залишився або закінчився, цифровим маркером для точки відтворення (який можна вимкнути), а також за кількістю ударів у петлі під час її програвання.

 

  • Режим віртуальної деки

 

Стежте за віртуальною декою Serato DJ Pro та за BPM поруч із наступною точкою мітки швидкого доступу.

 

  • Дисплей обкладинки

 

Відображення обкладинки доріжки, що відтворюється.

 

  • Дисплей логотипу діджея

 

Відображайте свій логотип або улюблене зображення на кожній деці з інструментом передачі зображення для ПК/Mac для його завантаження в DDJ-REV7.

 

 Дисплей джога DDJ-REV7: Слідкуйте за ключовою інформацією

 

Функція Instant Scratch: Швидкий запуск семплів через виділені кнопки

У DDJ-REV7 передбачено 4 оригінальні скретч-семпли, які можна активувати натисканням відповідних апаратних кнопок. Оскільки ці звуки вбудовані, можна запускати їх у будь-який час, навіть якщо контролер не підключений до ноутбука. Якщо ви бажаєте використовувати власні семпли у своєму сеті, ви можете миттєво завантажити скретч-семпли з чотирьох банків, призначених у Serato DJ Pro за допомогою функції Scratch Bank.

КРОСФЕЙДЕР MAGVEL FADER PRO: Свобода скретчингу

Кросфейдер MAGVEL FADER PRO забезпечує впевнену та комфортну роботу з функцією скретчингу. У цьому надійному елементі керування можна налаштувати різні настройки під свої потреби.

 

 КРОСФЕЙДЕР MAGVEL FADER PRO: Свобода скретчингу

 

22 вбудованих ефекту Beat FX, включаючи 3 нових варіанти: Динамічно змінюйте звук своїх доріжок

Додавайте напругу в переходи доріжок за допомогою 3 нових ефектів Beat FX. Ви можете запускати 22 ефекти Beat FX через виділені кнопки керування.

Duck Down

Напливаючий ефект, який плавно згасає зі зниженням пітчу.

Fill Out

Напливаючий ефект, який утворює перекат з мінливим шаблоном ритму і згасає з луною.

Helix Out

Ефект, який видає семпл вхідного звуку і кілька разів відтворює його як затухаючу ревербацію, збільшуючи швидкість відтворення та пітч.

Можна також відтягнути важелі ефектів вниз та утримувати їх, щоб застосувати ефекти з Serato DJ Pro короткими чергами, або потягнути їх вгору, щоб заблокувати ефекти та звільнити руки для скретчингу або пошуку доріжок.

Моментально запускайте ефекти, збережені в 4 банках FX, та редагуйте їх через утиліту налаштувань у своєму ПК/Mac. Під час використання цих ефектів, ви можете запустити 6 або більше ефектів з Serato DJ Pro. У контролері DDJ-REV7 також передбачено 5 популярних ефектів Sound Color FX для роботи.

 

 22 вбудованих ефекту Beat FX, включаючи 3 нових варіанти: Динамічно змінюйте звук своїх доріжок

 

Покращений аудіо-дизайн: Насолоджуйтесь якісним аудіо

Завдяки цифроаналоговому перетворювачу компанії ESS Technologies та покращеній якості аудіо, контролер DDJ-REV7 видає найкращу якість звуку порівняно з будь-яким контролером Pioneer DJ. Ми змогли зменшити навіть небажаний шум, що зазвичай створюється вбудованими блоками живлення, для більш чистого звуку.

Автоматична конфігурація та сумісність DDJ-REV7 з Serato DJ Pro

Після завантаження програми Serato DJ Pro у свій ПК/Mac ви можете просто підключити DDJ-REV7 через USB-кабель у комплекті постачання та почати діджеїти. Насолоджуйтесь тактильним контролем різних функцій та ефектів у програмі, маніпулюючи клавішами, кнопками, фейдерами та джогами на контролері.

 

 Переносна модель оригінальної конструкції Займайтеся творчістю будь-де

 

Переносна модель оригінальної конструкції Займайтеся творчістю будь-де

Контролер DDJ-REV7 відрізняється не тільки надійністю та міцністю, але й легкістю конструкції, що дозволяє легко переміщувати його для наступних виступів. Контрастність матової та шліфованої обробки різних секцій алюмінієвої поверхні зорово виділяє деку та мікшер, завдяки чому вони набувають вигляду традиційних 2 вертушок та мікшера, а дисплеї джогов імітують наклейку в центрі вінілової пластинки.

Інші особливості DDJ-REV7

Функція Silent Cue

Увімкніть функцію Silent Cue, щоб уникнути прискорення звуків музики під час початку обертання платівки. Просто виберіть функцію Hot Cue, а потім натисніть клавішу відтворення на деці, і музика зазвучить як після натискання точки позначки на DJ-плеєрі.

Функція Smooth Echo

Призначте ефект Smooth Echo вибраному елементу керування, наприклад, повзунку або клавіші. Потім при включенні функції Smooth Echo через цю кнопку після переміщення потрібного елемента управління буде активовано луна.

 

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: