Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Рішення для AV-конференц-зв’язку Stem Ecosystem від Shure

 

 Рішення для AV-конференц-зв`язку Stem Ecosystem від Shure

 

У листопаді 2020 року компанія Shure придбала каліфорнійську компанію Midas Technology Inc., також відому як Stem Audio. В результаті стратегії інтеграції лінійка продуктів Stem Audio була додана в портфель Shure як нове сімейство продуктів під назвою Shure Stem Ecosystem. Вона буде доступна через вже існуючі, а також нові канали продажу Shure, у тому числі, включаючи компанію «Лайтек» в Україні.

Stem Ecosystem покликана зміцнити лідируючі позиції лінійки продуктів Shure Microflex® як оптимальну пропозицію для кінцевих користувачів, яким потрібен простий звук для повсякденних потреб конференц-зв`язку. Разом, рішення Shure Stem Ecosystem і Microflex Ecosystem, пропонують клієнтам вибір повних аудіосистем, що забезпечують найкращий у своєму класі досвід для будь-якої зустрічі без шкоди для продуктивності або простоти розгортання систем.

З рішеннями Stem Ecosystem інсталятор може вільно комбінувати та поєднувати пристрої для створення ідеальної AV-системи у будь-якому приміщенні для спільної роботи. Клієнти можуть легко керувати своїми переговорними кімнатами. Крім того, пристрої Stem Ecosystem підтримуються надійною платформою з набором інструментів, що має спростити процес впровадження нової технології.

Рішення для AV-конференцій від Stem Ecosystem включають настінні та настільні гучномовці та спікерфони, а також стельовий мікрофон, які вписуються в дизайн будь-якої кімнати і синхронізуються зі спеціалізованими системами управління:

Shure Stem Wall – настінний масив гучного зв`язку Stem Ecosystem

 Рішення для AV-конференц-зв`язку Stem Ecosystem від Shure

 

Спікерфон Stem Wall оснащений 15 мікрофонами, які формують промінь та забезпечують охоплення 180 градусів, гарантуючи, що голос кожного учасника буде чутний незалежно від того, де він знаходиться в приміщенні. Два динаміки та сабвуфер, вбудовані в Stem Wall, забезпечують повний діапазон звуку для рівномірного озвучування приміщення...

 

Більш детальніше на сайті компанії «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: