Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Участь «Лайтек» в XI семінарі Спілки звукорежисерів України 2018

 

 

14, 15 та 16 червня 2018 у курортній зоні Пуща-Водиця, що під Києвом, проходив одинадцятий щорічний семінар Спілки звукорежисерів України, в якому компанія «Лайтек» брала найактивнішу участь.

На семінарі компанія представила доповіді і демонстрували два свої основні «акустичні» бренди, топовий у всіх сенсах d&b audiotechnik (Німеччина) і більш бюджетний dBTechnologies (Італія). Годинний виступ у приміщенні поділялося на 2 частини, кожна з яких була присвячена одному з брендів, в свою чергу вони включали у себе теоретичний розділ про новинки компаній і практичний - прослуховування. У залі можна було послухати комплекти d&b audiotechnik V-серії, вірніше невелику його частину: 4 топа V12 + 4 V-саба, а також dBTechnologies Ingenia IG4T по два топа на сторону + по САБО dBTechnologies SUB 18H.

Перший комплект (d&b audiotechnik V-серія) - фактично вже класика і (напевно) найбільш продавана лінійка d&b. Компактні, потужні, універсальні трьохсмугові топи 2х10`` можуть використовуватися як у приміщенні, так і на вулиці. Унікальні сабвуфери з пасивною кардіоїдною технологією - не вимагають окремого каналу посилення, віднімання відбувається за рахунок інженерного рішення, шляхом використання патентованих волноводів. Це економить вам канали посилення і максимально спрощує настройку і інсталяцію. Дані системи вже встановлені в декількох клубах Києва (CHI, Caribbean Club, Аляска), Одеси (Ibiza), а також успішно працюють в прокаті.

Другий комплект (dBTechnologies Ingenia) цікавий тим, що це активні, автономні модулі, потужністю 900 Вт, які можуть працювати як з сабвуфером, так і без нього, а також швидко і зручно складатися в колони по 2 штуки в висоту (одна при цьому перевернута ), завдяки запатентованому ассиметричному ВЧ-рупору і спеціальному кріпленню. Крім того, цифровим шляхом можна змінювати кут вертикальної дисперсії такий колони. Система підтримує фірмову систему дистанційного керування Aurura Net, причому між собою колонки обмінюються інформацією по інфрачервоному протоколу. Дуже збалансоване і якісне звучання, потужність, яку не чекаєш від такої компактності, має малу вагу і гарний зовнішній вигляд, що дозволяє використовувати їх в досить делікатних місцях, не відволікаючи уваги від дизайну приміщення.

 

Більш детальніше на сайті компанії «Лайтек»