Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

Новий мікшер Avantis від Allen & Heath – вже в шоу-румі РеалМюзік!

 

 

Коли Allen & Heath анонсували свою новинку, і ми почали перекладати для вас перші статті про мікшер Avantis, нам чомусь постійно хотілося назвати його Advantis (advantage – англ., перевага), адже ця консоль дійсно має ряд переваг.

Найперше, Avantis – це мікшер на базі передової процесорної технології FPGA. Процесор XCVI обробляє 64 канали та 42 повністю конфігуровані шини з частотою дискретизації 96кГц, вносячи мізерну затримку у 0,7 мс з дотриманням повної фазової когерентності.

Завдяки своїм потужним обчислювальним можливостям мікшер Avantis також підтримує набір плагінів dPack з додатковими динамічними обробками та ефектами від флагманської лінійки Allen & Heath dLive. Це ставить Avantis в один ряд з топовими консолями світу.

Надзвичайно зручний і зрозумілий користувацький інтерфейс Continuity UI забезпечується двома сенсорними Full HD екранами 15,6``, рядом конфігурованих енкодерів, 25-ма моторизованими фейдерами та гнучкою організацією робочого процесу. Якщо ви вже працювали з консолями Allen & Heath раніше, ви почуватиметесь, «як риба у воді», а якщо це для вас перше знайомство – ви будете приємно вражені інтуїтивністю роботи та швидко опануєте керування цим мікшером.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: