Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

DiGiGrid – життя продовжується на домашньому фронті

 

 

З моменту запуску в 2013 році у якості незалежного бренду, DiGiGrid зарекомендував себе як орієнтир для передових аудіоінтерфейсів. У результаті співпраці провідного виробника професійних мікшерних консолей DiGiCo та провідного світового розробника аудіоплагінів Waves, з`явився цілий ряд сучасних масштабованих та модульних аудіоінтерфейсів DiGiGrid, які дають користувачам все необхідне та повну творчу свободу для запису, продюсування та мікшування сесій як в студії, так і в дорозі. Оскільки усталений хід справ в музичній індустрії був зламаний через глобальну епідемію коронавірусу, карантин вніс у галузь, в якій працюють переважно фрілансери, свої правила, вимагаючи від них стійкості та креативності. У компанії DiGiGrid помітили, що попит на їхню продукцію залишається стабільним, оскільки артисти та технічний персонал прагнуть продовжувати свою творчу професійну діяльність.

Співробітники компанії DiGiGrid адаптувались до нового способу життя, опановуючи нові знання та навички, з розумінням всіх аспектів своєї роботи. Команда DiGiGrid постійно підтримує діалог зі своєю базою користувачів, пропонуючи підтримку та допомогу. Також, враховуючи адаптацію співтовариства звукоінженерів до нинішніх обставин, в DiGiGrid постійно працюють над застосуванням свого обладнання для широкого кола творчих проектів, в тому числі і для домашніх студій.

Доказом того, що музиканти, інженери та продюсери в нинішніх умовах створюють власні високоякісні домашні системи, слугує постійний попит на десктоп-орієнтовану продукцію DiGiGrid. Сучасні комп`ютери забезпечують достатньо високу процесорну потужність, також є широкий вибір доступного програмного забезпечення для запису, але для всього цього потрібне ще й якісне захоплення звуку. Тому й залишається великим попит продукцію DiGiGrid: інтерфейси X-DG-D та X-DG-M, інтерфейс-підсилювач для навушників X-DG-Q та мережевий комутатор SoundGrid з живленням PoE моделі X-DG-S.

«Не слід впадати у розпач у часи тяжкої кризи в нашій галузі. Важко всім, а повернення концертної діяльності може статися не так швидко, як нам цього хотілося б. Проте створення музики залишається головним для всіх працівників музичної індустрії. Тож, ми використовуємо цей час для підвищення рівня знань, для самовдосконалення, і це підтримує наш дух, дає нам більше, ніж просто надію на майбутнє. Вся команда DiGiGrid з нетерпінням чекає на повернення у широкий світ, а поки що ми робимо все можливе на домашньому фронті!» – каже бренд-менеджер компанії DiGiGrid Ден Пейдж.

Повністю новину англійською читайте на сайті DiGiGrid.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: