Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

Neutrik оголошує про випуск потокового аудіомодуля MINEA з сетрифікацією Milan

 

 

У лютому 2020 року компанія Neutrik оголосила про розробку аудіомодулів мережі Milan. І сьогодні, після кількох важких місяців роботи, найбільший виробник комутаційних систем в галузі професійного аудіо-відео оголошує про запуск першого аудіомодуля з сертифікацією Milan, який називається MINEA.

MINEA – це потоковий аудіомодуль 2x2, сертифікований для роботи у мережі Milan. Це завершене рішення, яке дозволяє виробникам на ринку професійного звуку швидко та легко впроваджувати сумісність з мережею Milan для своїх пристроїв: від окремих акустичних систем, підсилювачів, мікрофонів та систем введення-виведення, до складних багатоканальних мікшерів та багатопортових конференц-систем.

 

 

Останнім часом швидко зростає попит на професійні, сучасні та надійні системи потокових аудіомереж. Виробники в галузі професійного аудіо-відео переважно зосереджуються на основних функціональних характеристиках своєї продукції, що ж стосується сумісності з різними аудіомережами, то тут розробники зазвичай покладаються на відкриті стандарти, впроваджені в цій галузі.

Розробка аудіомодулів Milan – це логічний і обґрунтований крок від компанії Neutrik. OEM клієнти Neutrik отримують готове рішення для розробки та виробництва майбутніх пристроїв, побудованих на аудіомережі з протоколом Milan, яке дозволяє заощадити їхній час та кошти.

«Мережева сумісність тепер стає дуже важливою пропозицією для виробників. Такий підхід має бути відкритим для творчості, щоб на нашому ринку могла з`являтися справді цінна продукція, – зазначив Річард Багг, голова сегменту професійного аудіо-відео в Avnu Alliance. – З Milan-сертифікованими аудіомодулями, які пропонує компанія Neutrik, виробники проаудіо обладнання отримують всі переваги використання протоколу Milan, а також можуть пришвидшити процес розробки та сертифікації своїх Milan-пристроїв – стандартизованих, сумісних, надійних та простих у використанні.»

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: