Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

ADI-2 Pro FS R Black Edition

 

 

ADI-2 Pro FS R Black Edition – преміальний 2-канальний аналогово-цифровий/цифро-аналоговий конвертер

 

Новий рівень якості звуку

ADI-2 Pro FS R BE – це еталонний аналогово-цифровий/цифро-аналоговий (АЦ/ЦА) конвертер від бренду RME є комплексом пристроїв, зібраних під одним корпусом. Це пристрій із найкращим в індустрії співвідношенням розмірів та функцій, відмінними технічними характеристиками, кришталево чистим звучанням та двома надзвичайно потужними виходами для навушників. У новому чорному виконанні ADI-2 Pro FS R BE має оновлений чіп AK4493, удосконалені характеристики і продається з пультом дистанційного керування.

Ювілейний АЦ/ЦА конвертер RME представляє собою:

  • Преміальний аналогово-цифровий/цифро-аналоговий конвертер з професійною студійною якістю звуку.
  • Подвійний підсилювач для навушників преміальної якості.
  • USB-ЦАП – найбільш універсальний з усіх, що існують сьогодні.
  • Преміальний АЦ/ЦА зовнішній інтерфейс та підсилювач для навушників для iPad/iPhone.
  • Мультиформатний конвертер (AES, SPDIF, ADAT) з функцією моніторингу.
  • Рішення DSD для запису та відтворення.
  • АЦ/ЦА конвертер для вимірювання звуку з частотою дискретизації до 768 кГц.
  • ISP дисплей високої роздільної здатності.

Ультраточний АЦ/ЦА перетворювач PCM/DSD 768 кГц

Як найбільш гнучкий конвертер з усіх доступних, ADI-2 Pro пропонує балансні/небалансні аналогові входи, подвійні виходи для навушників Extreme Power, SteadyClock III, 4-ступеневий контроль рівня вхідного та вихідного сигналів, обробку сигналу DSP, роботу від зовнішнього джерела живлення, відповідність класу USB, частоту дискретизації до 768 кГц, а також DSD-запис та Direct DSD-відтворення (256/11,2 МГц).

Аналоговий чи цифровий – можливі обидва варіанти

ADI-2 Pro оснащено двома серво-балансними аналоговими входами з XLR/TRS джеками, двома окремими балансними та небалансними виходами з XLR та TS роз`ємами, двома стерео виходами для навушників Extreme Power, розташованими спереду, оптичними SPDIF I/O, що взаємодіють з ADAT, коаксіальним SPDIF (RCA), а також AES I/O (XLR) завдяки кабелю, який додається до комплекту. Цей універсальний набір входів/виходів пропонує неперевершену якість та гнучкість підключення тим користувачам, хто пропагує безкомпромісний підхід до якості аудіо.

USB 2.0 порт повністю відповідає класу (UAC 2) для підключення сумісних iOS пристроїв, а також використовується для оновлення прошивки. ADI-2 Pro передбачає зовнішнє джерело живлення з конектором, який можна заблокувати, може легко підживлюватися від батареї, відкриваючи перед користувачем широкі можливості мобільного застосування.

Як комп`ютерний інтерфейс ADI-2 Pro пропонує стерео (2 входи/2 виходи) та багатоканальний режим (6 входів/8 виходів). Сумісність з Mac OS X не потребує драйверів. З Windows ADI- Pro задіює драйвер RME серії MADIface для повної відповідності WDM та ASIO і найвищої якості звуку.

Дисплей високої роздільної здатності

Пристрій має багато унікальних функцій. Наприклад – 5-смугові еквалайзери, регулятори Bass/Treble зі швидким доступом, які можна налаштовувати, бінауральна функція Crossfeed, налаштовуваний фільтр гучності, фільтри AD/DA, які можна обирати, чотири окремих рівні I/O, автоматичне встановлення стандартного рівня, автоматичний балансний режим навушників та багато іншого. Дисплей використовується не лише для керування пристроєм – він також демонструє попереджувальні та навігаційні повідомлення.

Еталонний конвертер

ADI-2 Pro є еталонним АЦ/ЦА конвертером від RME, USB-ЦАП’ом, USB-інтерфейсом та підсилювачем для навушників. Численні варіанти застосування цього пристрою роблять його ідеальним вибором для багатьох людей та ситуацій: домашнього користувача, який цікавиться інноваційними рішеннями для досягнення найвищої якості звуку, власника студії, якому потрібна AD/DA-конверсія, Hi-Fi-ентузіаста, який потребує гнучкого, але водночас високоякісного підсилювача для навушників, і навіть для промислового використання, коли портативні девайси застосовуються в якості інтерфейса для систем вимірювання.

Нове удосконалене дистанційне керування

Дистанційне керування ADI-2 Pro оснащено кнопками увімкнення/вимкнення, гучності, балансу, високих та низьких частот, вибору входу (оптичний, коаксіальний, USB), mute, увімкнення/вимкнення гучності, високих/низьких частот та еквалайзера. Окрім того, передбачено 4 програмованих кнопки, які забезпечують доступ до 52 різних функцій та команд і гарантують максимальну гнучкість. Не існує жодного конвертера або навіть подібного пристрою з таким же вишуканим, простим у використанні й водночас універсальним дистанційним керуванням!

Аксесуари

  • Дистанційне керування MRC (Multi-Remote-Control).
  • NT-RME-2 кабель з можливістю блокування.
  • Джерело живлення: міцне та легке з можливістю перемикання, 100 V-240 V AC, 12 V 2 A DC. DC-конектор з можливістю блокування.
  • Цифровий розривний кабель BO968 (9-pin D-sub to 2 x XLR and 2 x RCA).
  • Універсальний стійковий адаптер Unirack (для двох 9,5-дюймових пристроїв).

 

Інформацію і світлини надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: