Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

На виставці NAMM 2019 бренд DiGiGrid зростає до позначки XL!

 

 

На цьогорічному NAMM Show компанія DiGiGrid презентувала три нові інтерфейси та сервери для обробки сигналу SoundGridIOS-XL, DGS-XL та MGR. Ці пропозиції стали ідеальною комбінацією потужності та гнучкості, якої потребують користувачі, котрі працюють у різноманітних умовах та використовують студійні обробки під час концертів.

DiGiGrid IOS-XL – це максимально повний аудіоінтерфейс «все в одному» і платформа для обробки сигналу, призначена для студійного та живого застосування. Побудований на базі популярного DiGiGrid IOS, новий продукт тепер містить Extreme i7 Server, який пропонує вдвічі потужніший DSP-процесор для додаткової обробки плагінами SoundGrid та мікшування. Інтерфейс має 8 входів mic/line з передпідсилювачами найвищої якості, 8 лінійних виходів, 2 виходи для навушників, MIDI I/O, входи та виходи S/PDIF та AES, а також вбудований ethernet-світч на 4 порти, який забезпечує користувачів нескінченними можливостями розширення.

DiGiGrid DGS-XL – це автономний Extreme SoundGrid i7 DSP сервер із вбудованим чотирипортовим світчем з підтримкою PoE для простої інтеграції з системами SoundGrid. Користувачі зможуть використати будь-який з мережевих аудіоінтерфейсів DiGiGrid і збільшити таким чином кількість входів та виходів. Завдяки підтримки PoE інтерфейсами DiGiGrid Desktop, підключення стає дуже простим. Один ethernet-кабель використовується для передачі даних та живлення пристроїв.

Разом із системою SoundGrid Studio System, MultiRack SoundGrid та мікшерами Waves LV1, аудіоінтерфейси DiGiGrid IOS-XL та DGS-XL дозволяють мікшувати та здійснювати моніторинг в реальному часі, використовуючи сотні сумісних з SoundGrid плагінів Waves та сторонніх виробників із супернизькою затримкою сигналу (лише 0,8 мілісекунди).

DiGiGrid MGR – перший у світі чотириканальний MADI-інтерфейс, що являє собою продовження лінійки популярних інтерфейсів DiGiGrid MGB та MGO. DiGiGrid MGR поставляється як інтерфейс Quad BNC MADI, але користувачі можуть встановлювати додаткові оптичні карти MADI, що робить пристрій надзвичайно гнучким для інтеграції у будь-який MADI-сетап. Завдяки Multimode та Singlemode режимам на оптичній карті розширення MADI і резервним джерелам живлення, MGR є ідеальним варіантом для живого використання та бродкасту.

Чотири підключення MADI та вбудований світч SoundGrid дають користувачам можливість записувати і відтворювати до 256 каналів (на 48 кГц) або 128 каналів (на 96 кГц). При поєднанні з SoundGrid-сервером DiGiGrid DGS-XL, інтерфейс MGR дозволяє користувачам отримати всі переваги запису MADI і обробки сигналу в реальному часі.

«Наші покупці завжди є індикатором якості нашої продукції, і ми відповідаємо на їхній запит найбільш потужними, придатними для роботи в мережі аудіоінтерфейсами та серверами, – коментує бренд-менеджер DiGiGrid Ден Пейдж (Dan Page). – Потужності DSP та можливості підключення зросли вдвічі, і тепер у будь-якого аудіоінженера не залишається жодних причин шукати компроміс між кількістю доріжок та обробок для міксу».

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: