Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Соло»

Новинки: Yamaha DTX10 та DTX8

 

 Новинки: електронні ударні DTX8

 

Компанія «Соло» та українська мережа мультибрендових магазинів музичних інструментів «JAM.UA» представляє вам нові флагманські моделі електронних барабанів Yamaha DTX10 та DTX8 c новим модулем, дерев`яними корпусами і можливістю вибору між силіконовими або сітчастими педами!

Слідом за DTX6 що вийшла на початку 2021 гоку, Yamaha анонсує випуск двох абсолютно нових доповнень до своєї лінійці електронних ударних – DTX10 і DTX8. Обидві моделі мають дерев`яні корпуси барабанів, при цьому є можливість вибрати модифікацію з фірмовими силіконовими педами TCS або абсолютно новими сітчастими педами, що зводить ці моделі на вершину модельного ряду Yamaha!

 

 

Дерев`яні корпуси

Педи мають дерев`яні корпуси з берези, які виготовляються і фарбуються на фабриці акустичних барабанів Yamaha. Значки, лаги і обручі також є стандартними компонентами акустичних барабанів. В цілому ці корпуси пропонують зовнішній вигляд і красу справжніх акустичних барабанів і неймовірно привабливі для барабанщиків.

 

 Дерев`яні корпуси

 

Yamaha DTX10

 

Два типи педів на вибір

Модель DTX10 дозволяє барабанщикам вибирати між двома матеріалами педів відповідно до їх особистих вподобань для оптимального відгуку при грі: силіконові TCS або абсолютно нові сітчасті.

 

 Два типи педів на вибір

 

Yamaha DTX10 вибір типу педів

 

Модуль DTX-PRO X

Будучи найпотужнішим драм модулем на сьогоднішній день, DTX-PROX містить 70 заводських і 200 призначених для користувача наборів ударних, оснащений 733 тембрами з можливістю імпорту до 1000 семплів у wav форматі. На панелі управління розташовані індивідуальні регулятори гучності для малого барабана, томів, крешей, райда і т.д., а також ряд фейдерів, що дозволяють збалансувати гучність на допоміжних входах, внутрішніх «мінусів», клік треку і виходів.

DTX-PROX підходить для всього, від гри вдома до живих виступів і запису, він оснащений 8 індивідуальними виходами і матрицею, яка дозволяє виконувати маршрутизацію на будь-який з цих виходів. Гнізда AUX IN можуть приймати моніторний сигнал від PA системи, а також можуть бути маршрутизовані в різні канали. По USB можна підключитися до комп`ютера або смартфону для відправки і прийому аудіо і MIDI. Крім того, DTX-PROX оснащений MIDI IN/OUT, щоб ви могли напряму підключатися до MIDI-пристроїв. Функція Bluetooth дозволяє легко підключати смартфон або планшет, а також записувати своє виконання та звук з інших пристроїв на флеш-пам`ять USB.

 

 Yamaha DTX-PRO X

 

Yamaha DTX-PRO X

 

Педи тарілок

Всі педи тарілок мають 3 зони, що означає, що вони відтворюють різні звуки на краю, основній частині і чашці, а також мають функції глушіння. Тарілка райд розміром 17`` оснащена функцією визначення точки влучення.

Новий пед бас-барабана

У KP128 Kick Pad використовується двошаровий пластик Remo й унікальна тришарова амортизуюча структура, яка забезпечує ідеальні відчуття при грі, та дарує неперевершений комфорт, незалежно від сили удару. Грати однаково комфортно у всьому динамічному діапазоні, від легких до сильних ударів. 12-дюймова поверхня може похвалитися зовнішнім виглядом і портативністю, в той час як вся конструкція басового барабана неймовірно стабільна і довговічна.

 

 Yamaha KP128

 

Yamaha KP128

 

DTX10 включає в себе 12`` пед малого барабана, два 10`` педа томів, пед підлогового тома 12`` та сітчастий пед бас-барабана 12`` (незалежно від модифікації). На додаток до цього, DTX10 включає 17`` 3-зонний пед райда, педи тарілок 15`` і 13``, пед хай-хета встановлений на стійці (в комплекті) і фірмовий рек HexRack. DTX10 доступний у кольорах Real Wood та Black Forest.

 

 Yamaha DTX10 Real Wood

 

Yamaha DTX10 Real Wood

 

Yamaha DTX8

У молодшому DTX8 використовується відмінний новий модуль DTX-PRO, який був представлений разом з серією з DTX6. Як і у старшої моделі, педи тут також виготовлені з натурального дерева, і установка пропонується з силіконовими TCS або сітчастими педами. Сет складається з п`яти точок, відмінності полягають в розмірах педа підлогового тома (10``) і тарілок (два 13`` і один 15``), пед бас-барабана моделі KP90 і більш традиційний рек RS8. Доступні кольори: Real Wood та Black Forest.

 

 Yamaha DTX8 Black forest

 

Yamaha DTX8 Black forest

 

 

Інформацію і світлини надала компанія «Соло»
і Українська мережа мультибрендових
магазинів музичних інструментів «JAM.UA»