Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комплекс-В.»

Професійний звук. Де завгодно. Коли завгодно

 

 

Чудове звучання в будь-якому місці завдяки мега портативній багатопозиційній акустичній системі Bose S1 Pro.

Розроблена для музикантів, ді-джеїв та для загального користування – це ідеальний універсальний підсилювач потужності та підлоговий монітор, готова стати вашою універсальною музичною Bluetooth-системою практично для будь-якого випадку.

Легка, портативна та міцна. Розрахована на легке транспортування за допомогою зручної ручки для перенесення або додаткового аксесуару S1 Pro Backpack.

 

 

Літій-іонна акумуляторна батарея працює до 11 годин, 3-канальний мікшер з ревербератором і регулятором тембру, вбудована обробка ToneMatch.

Кілька «цільових» налаштувань автоматичного еквалайзера. Сумісна з додатком Bose Connect.

 

 

Вимоги до розміщення системи S1 Pro максимально прості. Для оптимального звучання, як для аудиторії так і для виконавця, розташуйте систему позаду, або ззаду, але трішки в стороні від виконавця.

 

 

Автоматичний еквалайзер забезпечує оптимальну продуктивність, визначаючи орієнтацію багатопозиційної акустичної системи S1 Pro за допомогою внутрішніх датчиків. Після розміщення в новій позиції система застосовує оптимальну криву вирівнювання, щоб максимізувати якість звуку. Незалежно від того чи використовуєте ви акустичну гітару або портативний динамічний мікрофон, ToneMatch дозволяє підібрати звучання джерела, максимізуючи звукові властивості за допомогою еквалайзера.

Система S1 Pro має два повнофункціональних канали призначених для живого виступу або музичного виконання, і один канал призначений для попередньо записаного матеріалу з використанням потокової передачі Bluetooth або джерела 1/8 "(3,5 мм).

Акустична система S1 Pro має симетричний лінійний вихід для відправки майстер-міксу на інший S1 Pro або на аудіо-консоль.

 

 

Одна багатопозиційна акустична система S1 Pro може об`єднати два канали і заповнити зал одним динаміком. Для інструментів або записаного матеріалу, де стереофонічне відтворення є вагомим, для передачі стереозвуку можуть використовуватися дві системи S1 Pro.

Технічні характеристики

  • Частотний діапазон (+/- 3 дБ): 62 Гц - 17 Гц.
  • Кут розкриття: 120° Г x 50° В.
  • Звуковий тиск SPL @ 1 м: 103 дБ (109 дБ піковий).
  • Маса: 7.1 кг.
  • Сфери застосування: навчальні заклади, курорти, готельні об'єкти, живі виступи, ділові презентації, мобільні ді-джеї.
  • Гарантія – 24 місяці.
  • Вартість – 755 €.
  • Наявність – так.

 

 

Інформацію надала компанія «Комплекс-В.»

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: