Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комплекс-В.»

Історія компанії Комплекс-В.

 

 Історія компанії Комплекс-В.

 

За створенням кожної компанії обов`язково стоїть людина або колектив однодумців, котрі прагнуть віддати свої професійні знання, силу та енергію на користь суспільству, зробити свій внесок у розвиток країни та, звичайно, досягти у цьому успіху.

Заснування компанії

Незважаючи на те, що дев`яності роки минулого сторіччя були непростими для України, у 1997 році такими людьми була створена компанія Комплекс-В. Її основним напрямком діяльності було облаштування звуковим та світловим обладнанням будь-яких архітектурних форм – комерційних приміщень (ресторанів, кафе, барів, спортивних клубів, стадіонів, готелів, торгових центрів), пам`яток архітектури та історії, мостів та будинків.

Bose Україна

Завдяки наполегливій праці та прагненню бути попереду в звукотехнічній галузі вже у 2002 році була підписана ексклюзивна дистриб`юторська угода з компанією BOSE – всесвітньо відомим виробником звукової техніки.

AUDAC Україна

Минуло зовсім мало часу, і у 2009 році така ж угода була укладена з бельгійською компанією AUDAC.

Євро-2012

2011 рік був знаковим для компанії Комплекс-В. Вона брала участь в облаштуванні стадіонів-учасників Євро-2012 звуковими та світловими системами. Завдяки тому, що для цього переважно використовувались системи BOSE, ця подія була відзначена нагородою від компанії BOSE – «Best Grow Distributor».

iso 9001

Насиченим для компанії Комплекс-В став 2012 рік. Були отримані сертифікати EASE, ISO 9001, а також відкритий монобрендовий магазин BOSE у Києві.

VOID Acoustics

2016 рік відзначився підписанням ексклюзивної дистриб`юторського угоди з VOID Acoustics.

ТРЦ «ЦУМ»

У 2018 році компанія Комплекс-В. отримала нагороду від AUDAC – «Найбільш значимий проект», реалізований у 2017 році. Цим великим проектом став ТРЦ «ЦУМ» на Хрещатику.

Угоди з LEDsC4 та нагорода від AUDAC

2019 рік продовжив список досягнень. Була укладена ексклюзивна дистриб`юторська угода з LEDsC4 та отримана нагорода від AUDAC – «Найбільш значимий проект», реалізований в 2018 році, яким виявися ТРЦ «Ocean Plaza».

Угода з Minuit Une

У 2020 році компанія Комплекс-В., підписала угоду про ексклюзивну дистриб`юцію Minuit Une в Україні.

Most valuable project AUDAC

Третій рік поспіль проєкти компанії Комплекс-В. перемагають у номінації «Most valuable project AUDAC»! Цього року перемогу здобув ТРЦ і БЦ Retroville!

 

Інформацію і світлини надала компанія «Комплекс-В.»

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: