Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комплекс-В.»

BOSE Professional представила на виставці «Integrated Systems Europe 2019» нову серію лінійних масивів та акустичних систем

 

 

На виставці «Integrated Systems Europe 2019», яка нещодавно проходила в Амстердамі, BOSE Professional представила нову серію лінійних масивів ArenaMatch DeltaQ (моделі AM10/20/40) та акустичних систем ArenaMatch Utility (моделі AMU105/108/206/208), а також сабвуфер MB210-WR. Всі представлені новинки призначені для вуличних інсталяцій і мають відповідний рівень захисту (IP55).

 

 

Масиви ArenaMatch використовують технологію DeltaQ. Ця технологія сприяє покращенню якості звуку за рахунок узгодженості аудіо систем з геометрією приміщень, що в свою чергу підвищує чіткість музики й мови. Дана лінійка призначена для використання в зовнішніх інсталяціях різноманітних об'єктів: спортивних стадіонів, арен, розважальних центрів і багатьох інших. Володіючи ступенем захисту IP55, модулі ArenaMatch DeltaQ дозволяють легко створювати довговічні і надійні масиви зовнішніх акустичних систем, які забезпечують повнодіапазонний насичений чіткий звук для слухачів.

 

 

Також Bose Professional розширює свій асортимент лінійки ControlSpace EX двома новими процесорами, оптимізованими для конференц-залів (EX-440C і EX-12AEC) і потужним процесором цифрових сигналів загального призначення (EX-1280). Нові моделі повністю сумісні з фірмовою лінійкою DANTE endpoint і призначених для користувача контролерів Bose Professional, в тому числі для настінного монтажу і управління різноманітними мобільними пристроями за допомогою програмного забезпечення «ControlSpace Remote».

 

 

Нові підсилювачі BOSE PowerSpace пропонують лінійку з п'яти підсилювачів потужності з дуже привабливою цiною , що пропонують необхідні рівні потужності і опції DSP для комерційних об'єктів преміум-класу. Підсилювачі PowerSpace легко інтегруються з лiнiйкою гучномовців що розширюється, процесорів і пристроїв управління Bose Professional. Лінійка включає в себе три моделі з можливістю підключення Bose AmpLink і дві моделі з інтегрованим DSP.

 

 

Крім цього, Bose Professional представила абсолютно нову лінійку DesignMax, що складається з широкого асортименту акустичних систем, які пропонують гнучкість і стиль, забезпечують видатний звук і зовнішню естетику для будь-якого комерційного простору. Маючи вибір з десяти моделей і двох сабвуферів – в тому числі стельових, навісних і вуличних варіантів – дуже легко підібрати необхідну акустичну систему DesignMax для будь-якого приміщення або об'єкта, великого чи малого. Моделі DesignMax варіюються від 2-дюймових низькопрофільних моделей до 8-дюймових з високим рівнем тиску.

Всі моделі забезпечують вражаючий звук. Використання пресетів Bose EQ на деяких цифрових звукових процесорах Bose або смарт підсилювачах Bose забезпечує кришталево чистий звук. Крім цього, додатково можна включити обробку SmartBass для поліпшення тонкомпенсації звуку на будь-якому рівні прослуховування.

 

 

Нові комерційні звукові процесори CSP-1248 і CSP-428 є частиною комплексної платформи, що включає акустичні системи, органи управління та програмне забезпечення, які допомагають інсталяторам ефективно і легко монтувати високоякісні звукові системи без складного програмування DSP. Ці дебютні моделі в новій лінійці комерційних звукових процесорів Bose призначені для використання в якості автономних DSP в роздрібних магазинах і ресторанах або в будь-якому громадському місці, де потрібна мінімальна обробка і високоякісний звук. Нові процесора підтримують функцію Autovolume, яка безперервно регулює рівень вихідного сигналу зони в залежності від навколишнього шуму при підключенні високочутливого мікрофона Bose AVM-1 (продається окремо).

Вбудована утиліта настройки CSP і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс на основі веб-браузера забезпечують швидке налаштування робочого процесу. Всі рівні гучності, маршрутизація, порогові значення і пріоритети відображаються в режимі реального часу. Виходячи з цього системи можна налаштовувати швидше, скорочуючи час установки при одночасному підвищенні точності настройки.

 

Інформацію надала компанія «Комплекс-В.», офіційний представник BOSE Professional в Україні

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: