Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

LIFESTYLE: цифрові фортепіано та піаніно – володарі інтер'єру

 

 LIFESTYLE: цифрові фортепіано – володарі інтер`єру

 

Дизайнерські рішення інтер`єру стали невід`ємною частиною сучасного стилю. Стилю, який кожен вибирає індивідуально на основі свого бачення гармонії. Стилю, який підкреслює вашу духовну, життєву позицію. Стилю, який незмінно радує око і підкреслює ваш характер і статус.

 

 

Цифрове піаніно Roland FP90

 

Дизайн інтер`єру зараз вже можна вважати абсолютно особливим, самостійним видом мистецтва, результатом творчих пошуків, натхнень художників-дизайнерів. Людей творчих, тих, хто ніколи не зупиняється на досягнутому і кожен раз шукає нові можливості, нові горизонти в реалізації своїх творчих амбіцій, задумів, планів.

У кожному дизайнерському рішенні інтер`єру неодмінно має бути присутня якась «родзинка» – деталь, яка гармонійно завершує архітектурний ансамбль. Але якщо ця деталь ще й «оживає», наповнюючи ваше житло магією звуків, гармоній, мелодій ... Так, це музичний інструмент. Сучасний, стильний. Інструмент, в якому поєднуються вікові традиції і найсучасніші цифрові технології – цифрове фортепіано!

Чому саме фортепіано?

Жоден інший музичний інструмент так гармонійно не доповнює будь-який інтер`єр і при цьому не володіє такими широкими можливостями для творчості, серйозного професійного виконання або камерного домашнього музикування (читайте за посиланням).

 

 

Цифрове піаніно Dexibell Vivo P7

 

Такий музичний інструмент стане прекрасним подарунком вашій дитині, яка тільки-тільки починає пізнавати ази фортепіанного мистецтва (посилання на статтю «Подаруйте дитині свято»). При цьому, ніщо не заважає і всім іншим членам сім`ї долучитися до прекрасного світу музичного мистецтва, оскільки навчатися грі на цьому чудовому музичному інструменті не пізно в будь-якому віці. Про це ми вже писали в одній з попередніх статей (посилання на статтю «Вчимося грати на фортепіано всією сім`єю»).

 

 LIFESTYLE: цифрові фортепіано – володарі інтер`єру

 

Що примітно, виробники цифрових фортепіано випускають свої вироби в різноманітних колірних рішеннях, що надає дизайнерам широке поле для маневру. Який би не був обраний стиль і кольорове рішення інтер`єру, в нього завжди гармонійно впишеться цифрове фортепіано у відповідній кольоровій гамі, яка доповнює, відтіняє або навіть контрастує з обраним дизайнерським рішенням.

 

 LIFESTYLE: цифрові фортепіано – володарі інтер`єру

 

Така універсальність цифрового фортепіано робить його незамінним атрибутом сучасного інтер`єру, при цьому не декоративного, а «живого» творчого. Коли звучить мелодія на фортепіано – ваш інтер`єр оживає, кожна його деталь звучить, грає фарбами, надихає.

Особливим шармом, який підкреслює ваш статус, мають цифрові фортепіано в чорній або білій лаковій обробці. Така обробка називається «рояльний лак». Виробляється вона за традиційними технологіями лакування акустичних роялів і піаніно. Така обробка досить складна у виробництві. Природно, це відображається на вартості музичного інструменту. Лак в музичних інструментах – це взагалі «релігія»! Згадаймо, чого варті так і не розгадані секрети Лака у скрипках Страдіварі ...

 

 

Цифрове піаніно Dexibell Vivo H7

 

Почуття особливої інтимності викликає цифрове фортепіано, в лаковій обробці якого відображається кожна деталь вашого інтер`єру, відблиски полум`я палаючих в каміні дров, мерехтіння зірок в нічному небі, місячне світло ...

 

 LIFESTYLE: цифрові фортепіано – володарі інтер`єру

 

Вибирайте свій статус! Вибирайте прекрасне! Вибирайте високе мистецтво! Замовте цифрове фортепіано в ваш новий інтер`єр!

 

Автор – Олексій Павлов

 

Інформацію надала компанія «Юритмікс»,
та Інтернет-магазин музичних інструментів, звукового,
DJ та світлового обладнання «Intermuzika»

 

 

«Юритмікс» у соціальних мережах: