Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

Музична виставка Budapest Music Expo-2018

 

 

Початок жовтня відзначився у світі музичної індустрії масштабною подією — Budapest Music Expo-2018. Музична виставка проходила з 5 по 7 жовтня у місті Будапешт, Угорщина. Цьогорічна угорська експозиція зібрала десятки тисяч відвідувачів. Подібний захід, це чудова нагода спробувати інструменти, подивитися презентації та взяти участь в професійних лекціях. Окрім того, це єдина безкоштовна музична виставка в Угорщині, що передбачена для широкого кола відвідувачів. Тут були представлені сотні виставкових стендів з приголомшливими установками. Загальна площа складала 18000 м2, а також багато брендів від світових виробників. Протягом триденного дійства проведено біля 400 музичних заходів. А також міні-концертів, блискучих презентацій, семінарів, професійних та зіркових зустрічей тощо.

Визначна музична подія Угорщини

 

 

Варто зазначити, що Budapest Music Expo-2018 є унікальною подією, яка проводилася протягом останніх тринадцяти років. З кожним роком виставка набирає все більшої популярності. Це є ідеальним місцем для спілкування та обміну досвідом щодо світових музичних тенденцій у неформальній, дружній обстановці.

Eurhythmics Kft. на Music Expo-2018

На виставці Budapest Music Expo був представлений також стенд і від угорських колег «Eurhythmics», які є традиційними учасниками цього заходу. Вони репрезентували продукцію від відомих світових брендів. А саме: Shure, Proel, Dexibell, Die Hard, Axiom, Hercules Stands, Alhambra, Rotosound та інші. Особлива увага під час заходу була приділена партнерам «Eurhythmics». Саме для них угорські фахівці проводили спеціалізовані презентації по професійному обладнанню.

Мукачівські фахівці компанії «Юритмікс» прийняли активну участь у цій визначній події. Також вони поділилися з відвідувачами української спеціалізованої виставки своїми враженнями й досвідом про сучасний Європейський музичний ринок на Українському Музичному Ярмарку – 2018. Українській захід пройшов у Києві з 11 по 13 жовтня у виставковому центрі «АККО Інтернешнл».

 

Інформацію надала компанія «Юритмікс»