Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

Потрійний успіх для RCF: The Readers’Choice Awards 2019

 

 

Цього року компанія RCF здобула перемогу в трьох визначних номінаціях від професійної аудіо-спільноти. Офіційними тріумфаторами-2019 за вибором читачів ProSoundWeb стали:

  • активна двосмугова акустична система NX 32-А;
  • активна акустична система JMIX8;
  • активний модуль лінійного масиву HDL 6-A – отримав нагороду вдруге поспіль.

Нагорода «Вибір читачів» є унікальною у багатьох відношеннях. Вирізняється таке голосування тим, що проводилося серед читачів ресурсу ProSoundWe. Дане видання є інтернет-аудіо-інформаційним відділом у складі журналу Live Sound International. Нагородження переможців щорічно походить на Міжнародній музично-звуковий професійній виставці NAMM Show.

Активний модуль лінійного масиву HDL 6-A

 

 

Найкомпактніша в своїй серії модель HDL 6-A, успішно перемогла у категорії лінійних масивах малого формату (менше ніж 8”НЧ). Симетричний дизайн і надзвичайно низька вага, плюс обробка FiRPHASE-фільтрацією, робить HDL6-A ідеальним вибором. Сутність такого роду фільтрації полягає в застосуванні цифрових фільтрів нового покоління. Внаслідок чого, зменшуються фазові спотворення плюс мінімальна затримка.

 

 

Подібне поєднання забезпечує більш якісний та рівний звук акустичної системи. Отже, модель HDL6-A – це справжня неперевершеність як в продуктивності лінійного масиву, так і в швидкому та легкому налаштуванні.

Активна акустична система JMIX8

 

 

Портативна all-in-one система звукопідсилення JMIX8 серії EVOX перемогла у категорії Portable PA System. Модель EVOX JMIX8 відрізняється зручністю в транспортуванні плюс значна вихідна потужність та передова технологія фільтрації FiRPHASE.

 

 

Окрім того, в моделі JMIX8 передбачено повнофункціональний 8-канальний цифровий мікшер з потужним процесором ефектів і Bluetooth-інтерфейсом. Управління вбудованим мікшером в портативній системі звукопідсилення JMIX8 можна здійснювати за допомогою програми EVOX App. Дана програма доступна як для операційних систем iOS так і Android.

Активна двосмугова акустична система NX 32

 

 

Універсальна модель NX 32-A стала вибором номер один в категорії гучномовців повного діапазону. Дану активну двосмугову акустичну систему можна використовувати в якості FOH-системи, в ролі сценічних моніторів, а також front-, down- і side-fill акустики. Модель NX 32-A обладнана передовим DSP-процесором і потужним двосмуговим підсилювачем класу D. Окрім того, сам підсилювач знаходиться в спеціальному алюмінієвому кожуху. Таке рішення сприяє більш ефективному розсіюванню тепла, забезпечуючи тим самим додатковий захист підсилювача при транспортуванні акустичної системи. Варто відзначити, що NX 32-A володіє також і передовою технологією фільтрації FiRPHASE, що робить його прекрасним інструментом для розгортання високоякісного звуку.

 

Інформацію надала компанія «Юритмікс»