Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

d&b Venue database – база даних залів і аудиторій від користувачів d&b

 

 

d&b audiotechnik презентувала ArrayCalc версії 10.14.1.

У цьому оновленні з`являється функція – Venue Database, що є базою даних з файлами проектів ArrayCalc для майданчиків по всьому світу.

Вона покликана допомогти системним інженерам прораховувати майданчики, на яких вони ще не були або не створювали для них файлів. Тобто, ваша робота і підготовка спрощуються в багато разів, особливо, якщо немає можливості фізично відвідати майданчик або отримати CAD-file з його геометричними параметрами.

d&b Venue Database містить високоякісні моделі майданчиків, які можна імпортувати безпосередньо в ArrayCalc одним кліком. У моделі представлені всі зони аудиторії, вона містить інформацію про доступні висоти і точки підвісу, важливі конструктивні особливості, умов навантаження, фотографії з майданчика і багато іншого.

Моделі створюються користувачами ArrayCalc з усього світу, тому ви також маєте можливість увійти в історію та внести свій вклад в розвиток проекту.

Перш ніж модель стане доступною в базі даних об'єктів, якість перевіряється d&b.

PDF-файл для заповнення, з повною інструкцією та вимогами (англійською мовою), можна завантажити тут. Переведенний на російську мову (для ознайомлення) документ можна подивитися тут.

До речі, український дистриб`ютор d&b audiotechnik – компанія Лайтек, пропонує фірмові пам`ятні призи від бренду першим системним інженерам, які внесуть українські майданчики в Vanue Database.

Вже зараз доступні більше сотні майданчиків, які ви можете знайти і використовувати. Потрібно у вкладці Venue, клікнувши на меню, обрати кнопку Venue Database. Там знайдете список Venue з коментарями і фото.

Інформацію надала компанія «Лайтек»,
офіційний дистриб`ютор бренду d&b audiotechnik в Україні

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: