Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комплекс-В.»

Серія MFA від AUDAC

 

 

Багатофункціональні підсилювачі SourceCon™

Серія MFA – це багатофункціональні підсилювачі SourceCon™, що пропонують універсальні рішення для безлічі завдань, від невеликих барів і ресторанів до середніх роздрібних магазинів, корпоративних установ, спортивних споруд і багато чого іншого.

Вбудований двоканальний підсилювач можна використовувати в стереофонічних системах з низьким опором, а мостове з`єднання об`єднує вихідну потужність, яка буде використовуватися в розподілених аудіосистемах з постійною напругою 70В/100В.

Це, в поєднанні з вбудованим модулем SourceCon™, пропонує найбільш компактну і універсальну аудіосистему, що включає в себе джерело звуку, обробку, матричну систему і підсилювач в одному компактному корпусі.

 

 

Підсилювач має вигляд двоканального підсилювача з використанням технології підсилювача класу D.

Він може використовуватися для живлення стереофонічних систем з низьким імпедансом і максимальною потужністю 2x80Вт, в той час як мостове з`єднання з постійною напругою (100В і 70В) можливе з максимальною вихідною потужністю 160Вт. Імпульсне джерело живлення забезпечує широкий діапазон мережевих напруг для глобальної сумісності.

Вбудований слот для модулів SourceCon™ пропонує по-справжньому комплексне рішення. Типовими додатками є реалізація модуля потокового аудіо або модуля інтернет-радіо.

Крім того, через лінійний стерео вхід можна підключити будь-які зовнішні джерела звуку. Балансний мікрофонний/лінійний вхід дозволяє підключати мікрофон, також є вбудоване джерело фантомного живлення (15В).

Перемикач пріоритету перекриває фонову музику коли він включений, і сумісний з лінійними джерелами (наприклад, програвачами голосових файлів) гарантує широке регулювання посилення (0дБ ~ + 50дБ).

Завдяки 2,8-дюймовому TFT-дисплею і нажимному поворотному перемикачу на передній панелі забезпечується зручність управління.

Серія MFA управляється як по RS232, RS485, так і по TCP/IP, що дозволяє використовувати їх в системах домашньої і промислової автоматизації та периферійних пристроях.

За допомогою додатку AUDAC Touch™ 2 управління і налаштування здійснюються з будь-якого портативного або стаціонарного пристрою в будь-якому місці і в будь-який час.

Можлива настільна установка або установка в стійку для обладнання з використанням монтажних адаптерів серії MBS1xx. Половинний 19-дюймовий стелажний корпус дозволяє монтувати один прилад в 10,5-дюймову стійку для обладнання або паралельно (два пристрої) в 19-дюймову стійку для обладнання.

У лінійці присутні дві ідентичні моделі, які відрізняються вихідною потужністю: MFA208 і MFA216. Нижче наведені технічні характеристики цих моделей:

 

 

мультизональна опція

MFA має лінійне з`єднання, створюючи можливість масштабування вихідної потужності відповідно до вимог як невеликих, так і великих проектів. У разі, якщо недостатньо власної потужності або в ситуаціях коли потрібне подальше розширення, лінійні з'єднання пропонують необхідне рішення.

двозональний система

Функція лінійного виходу налаштовується користувачем, дозволяючи створити одну велику зону або справжню двозонну систему з індивідуальним регулюванням гучності для обох виходів (внутрішній підсилювач і лінійний стереовихід). Вони мають цифрове управління через передню панель, TCP/IP і AUDAC Touch™.

роздача аудіо сигналу

При установці (додатково) інтерфейсу аудіомережі ANI44 Dante™ музика з встановленого модуля SourceCon™ або підключеного лінійного вхідного сигналу може передаватися по всій аудіомережі Dante™ на інші сумісні пристрої або підсилювачі.

 

 

Технологія SourceCon™ гарантує справжню реалізацію Plug-and-Play для будь-якого сумісного пристрою, дозволяючи адаптувати ваш медіаплеєр під будь-який конкретний додаток. Широкий вибір сумісних модулів і широкі можливості конфігурації дозволяють створювати гнучкі комбінації для будь-якого застосування.

Установка виконується шляхом вставки модулів в направляючі, а з'єднання виконуються за допомогою опорного слота на платі.

Це дозволяє проводити простий і швидкий монтаж, не вимагаючи додаткової внутрішньої проводки або складної конфігурації. Після установки в опорний слот модуль відразу ж установлюється, виявляється і готовий до роботи.

 

 

Інформацію надала компанія «Комплекс-В.»

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: