Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «LuxPRO»

DMX контролери PERFECT для управління світловим шоу обладнанням

 

 

Актуальність використання систем управління світлом відома всім. Якщо ви бажаєте отримати не лише якісне освітлення, але і створити шоу програму, для цього вам знадобиться DMX контролер. Компанія LuxPRO представляє новинки світлового обладнання – це DMX контролери з різним функціональним призначенням від провідних виробників світлотехніки, а також бездротові прийомо-передавачі даних світлових сигналів.

DMX контролери: короткий опис і характеристики

DMX контролер – це пристрій для управління світловими ефектами, тому таке обладнання затребуване в нічних клубах, концертних залах, ресторанах при створенні різноманітних шоу-програм, в тому числі – формату Оpen Аir. DMX контролер по суті є панеллю управління з фейдерами та кнопками, з можливістю програмування та збереження. Окрім цього, дані пристої можуть підключатись до комп`ютера через роз`єм USB і працювати по особливому протоколу DMX512, який об`єднує всі прилади світлового обладнання.

Залежно від функціональних особливостей контролера, кількість світлових приладів, що підключаються до нього, може бути різною, як і кількість використовуваних каналів:

 

 

  • DMX контролер PR-D1024 вважається потужним пристроєм для роботи 96 приладів по 40 каналів управління для кожного приладу. З консолі може здійснюватися контроль за різними світловими ефектами – гобо, синтезом кольору, зміни кута розкриття променя і ін., Тому рекомендується їх використовувати для управління світловими динамічними головами, сканерами, стробоскопами, прожекторами та т.п.
  • DMX контролер PR-D384 в змозі управляти 24 приладами по 384 каналам, тому активно застосовується при освітлюванні невеликих шоу-програм, світлових інсталяцій зі спецефектами і т.д.
  • DMX контролер PR-D192 вважається оптимальним технічним рішенням для забезпечення світловими ефектами як аматорського використання, так і для професійних виступів у нічних клубах або ресторанах. Управління прожекторами і стробоскопами, яке здійснюється з консолі PR-D192, дозволяє створювати вражаючі світлові шоу в компактних приміщеннях.

 

 

Якщо ви хочете мати можливість створювати велику кількість різних світлових варіацій, програмувати справжні світлові шоу і дивувати глядачів приголомшливими світловими ефектами, то необхідним обладнанням стає DMX контролер. Цей апарат здатний об'єднувати світлове обладнання в єдину цілісну програму, де кожен канал і кожен прилад будуть відрегульовані відповідно до сценарію свята.

Безвідмовна робота устаткування від світових виробників світлотехніки гарантує вашому шоу хороший прибуток, заслужений успіх і оплески вдячних глядачів.

Що ще потрібно світлотехніку

Девайси, що передають сигнал від консолі на світлове обладнання або від джерела світла на інше джерело, називаються приймачами та передавачами і працюють також по особливому протоколу DMX512 і бездротової технології. Компанія LuxPRO представляє асортимент бездротових пристроїв, що приймають і відправляють дані в реальному часі:

  • Бездротовий передавач WI-PAD.
  • Бездротовий приймач DMX512 WI-XLR.
  • Бездротовий приймально-передавач DMX512 WI-LCD.

 

Залежно від технічних характеристик, кожен з цих апаратів володіє певними параметрами для прийому / передачі даних світлових сигналів і тому може застосовуватися в складі устаткування для створення масштабних світлових шоу. Бездротова та високоякісна технологія передачі даних не створює перешкод для інших частот, наприклад, для мобільної телефонії або Wi-Fi.

Саме тому з такими апаратами стало можливим проводити вражаючі світлові інсталяції – тепер немає потреби з`єднувати всі пристрої світлової системи багатометровими кабелями, які спотворюють сигнали і створюють відомі незручності для світлотехніків.

 

Інформацію надала компанія «LuxPRO»

 

 

«LuxPRO» у соціальних мережах: