Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «LuxPRO»

Відкриття творчої лабораторії в Київському національному університеті культури і мистецтв

 

 Відкриття творчої лабораторії в Київському національному університеті культури і мистецтв

 

У Київському національному університеті культури і мистецтв відбулась урочиста презентація лабораторії для творчої студентської молоді – майбутніх митців театру і кіно.

Велика сцена, відокремлена глядацька зала кількох рівнів, сучасне технічне оснащення світлом та звуком під брендами Perfect, MAG Audio, Powersoft, Sennheiser, що обладнанні фахівцями компаній LUXPRO та MAG AUDIO дадуть змогу сповна розкрити талант юним акторам, а режисерам втілити свої задуми:

 

 

Мистецьку лабораторію з перерізуванням стрічки відкрили ректор Київського національного університета культури і мистецтв Михайло Поплавський та зіркові викладачі факультету театру і кіно, майстри курсів серед яких український режисер, сценарист, актор, заслужений артист АР Крим Ахтем Сеітаблаєв, заслужений артист України, актор театру і кіно Микола Боклан, кіноактор та актор Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Дмитро Ступка й інші.

Микола Боклан відзначив затишність лабораторії та якісне технічне оснащення. На його думку, студентам і викладачам буде надзвичайно комфортно працювати в такій залі.

Дмитро Ступка сказав, що творчій молоді дуже пощастило, адже у неї є можливість навчатися на сучасній сцені, яка максимально подібна до професійної театральної та знімального кіномайданчика.

Михайло Поплавський підкреслив, що інноваційна фахова лабораторія буде завантажена роботою і допоможе відкрити майбутніх зірок театру та кіно, які впевнено засяють на небосхилі новітньої української культури.

Вітаємо студентів та колектив університету
з новим творчим простором!

 

Інформацію надала компанія «LuxPRO»

 

 

«LuxPRO» у соціальних мережах: