Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

MMconcept обирає MAG Audio

 

 

MMconcept — інсталяційна компанія в місті Ассен, Нідерланди, яка спеціалізується на встановленні та налаштуванні звукових систем на різних майданчиках: від коворкінгв і шкіл до бізнес-центрів і заводів. У багатьох проєктах компанія використовувала акустику MAG Audio і отримала безліч позитивних відгуків.

Ми поспілкувалися з СЕО MMconcept, Марком Молема, який нам розповів про те, як MAG Audio допомагає впоратися зі складними інсталяційними завданнями, а також про власний шоу-рум MAG Audio Store в місті Ассен.

Про любов до MAG Audio

 

 

«За останні 10 років моя любов до аудіо змусила мене перелопатити найрізноманітніші бренди. Просто назвіть будь-який, і я його точно слухав. Поки я вперше не почув MAG Audio... А також побачив! Я розкручував усі системи та сабвуфери, динаміки, корпуси, фільтри та інші деталі... Це ж справжня майстерність! Все зібрано з найпильнішою увагою!», – ділиться своїми враженнями Марк.

«Я закохався в чудову якість звучання. І я думаю, що його повинен почути кожен ді-джей, музикант, виконавець, група або заклад».

Про знакові інсталяції

 

 

У MMconcept системи MAG Audio часто ставали номером один при виборі акустики для інсталяційних проектів. Одним із останніх об`єктів стала школа Terra Emmen, де центральний хол озвучили за допомогою MAG NX10.

«Ми вже використовували системи MAG Audio в інших проектах з більш ніж вражаючими результатами. Так що для цього проекту зробити вибір було дійсно просто. Продукцію MAG Audio можна легко відрізнити завдяки витонченій майстерності її виготовлення. До того ж, вся лінійка має дійсно елегантний естетичний дизайн, що відмінно підходить для фіксованих інсталяцій у сучасних проектах».
(Дізнатися детальніше про MAG Audio в Terra Emmen).

 

 

Ще один цікавий проєкт – багатофункціональний культурний центр Podium Zuidhaege в Ассені. Тут MMconcept використали MAG NX12 і MAG Sub 18 в основному залі, і 6 x MAG Z 320 як мобільний комплект для інших локацій. Зробити якісний звук в приміщенні колишньої каплиці з шестигранною формою було завданням не з легких, але завдяки прекрасному контролю спрямованості систем MAG Audio команді MMconcept це вдалося.

«MAG Audio дуже ретельно опрацьовує дизайн кросоверів в топах. Це дуже помітно в налаштуванні між середньо- і високочастотним драйвером, що також відбивається на вертикальній спрямованості системи в районі роботи кросовера. Від цього дуже виграє розбірливість мови, особливо на малій гучності».
(Дізнатися більше про проект Podium Zuidhaege в Ассені).

Про шоу-рум MAG Audio Store

 

 

Протягом багатьох років Марк шукав найкращий спосіб запропонувати ді-джеям, співакам, артистам і групам унікальне аудіорішення з винятковим звучанням. І він його знайшов! Познайомившись з продукцією MAG Audio, вперше завдяки нашим дистриб`юторам в Нідерландах – компанії Mennegat, Марк загорівся ідеєю відкрити власний шоу-рум для прослуховування. Так з`явився MAG Audio Store в місті Ассен. (www.magaudiostore.nl)

«У нашому офісі в Ассені у нас також є кімната для прослуховування від бренду MAG Audio. У Нідерландах ми працюємо на національному рівні під назвою MAG Audio Store і забезпечуємо високоякісними звуковими системами заклади громадського харчування, багатофункціональні центри та театри. Тут разом з нашою командою ми дійсно можемо висловити нашу пристрасть, надаючи слухачам чудові враження за допомогою виняткового відтворення звуку. Від цього у нас просто мурашки по шкірі!»

 

Ми дякуємо MMconcept і нашим голландським дистриб'юторам Mennegat за впевненість у MAG Audio і чудові відгуки про нашу продукцію! Бажаємо всій команді подальших успіхів в роботі і процвітання!

 

Інформацію надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: