Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

Погодостійкі NX 15 IP від MAG Audio для льодової арени у Краматорську

 

 

Новий спортивний об`єкт став домашньою ареною клубу Української хокейної ліги «Краматорськ». Комплекс побудували за сучасними технологіями відповідно до європейських стандартів. Площа арени займає 1800 кв. метрів, а трибуни можуть прийняти до 430 уболівальників.

 

 

Для озвучування арени потрібна була система з високою розбірливістю для оголошень, фонової музики і екстреного оповіщення. До того ж, акустичні системи повинні витримувати постійну сирість і холод, типові для льодових ковзанок. Тому для звукової інсталяції розглядалися системи з погодостійкої лінійки MAG із захистом від атмосферних впливів IP54.

Арену озвучили 15 х MAG NX 15 IP – пасивні інсталяційні системи, основані на 15`` + 1.5`` динаміках. Ці універсальні системи мають відмінну розбірливість і зібраний низ – тому добре підходять для оголошень і фонової музики.

5 пар підвісили горизонтально по центральній осі зали за допомогою кронштейна MAG HNX15. Ще 5 розташувалися вертикально над трибуною: їх встановили за допомогою кронштейнів MAG ANX15.

Технічне забезпечення надала компанія LUXPRO.

 

Інформацію надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: