Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

MAG Z серія у спорткомплексі «Екватор»

 

 MAG Z серія у спорткомплексі «Екватор»

 

Культурно-спортивний комплекс «Екватор» – основна тренувальна база для фізичної підготовки МФК «Миколаїв». До того ж, це перша в Україні багатофункціональна тренувальна база по бразильському джиу-джитсу. Для занять виділили величезний зал площею понад 700 кв. метрів.

Але крім самих тренувань, у комплексі планують проводити всеукраїнські збори, семінари, конференції та змагання. Для цього тут передбачили конференц-зал, кафе і навіть хостел на 50 осіб.

 

 MAG Z серія у спорткомплексі «Екватор»

 

Загальна площа спорткомплексу – 1500 кв. метрів. Тут об`єднали і просторий зал з тренажерами, і кроссфіт зону (велосипеди, турніки, м`ячі, кардіозона) і зал для міні-футболу та баскетболу. Локацію озвучили за допомогою систем MAG Audio.

Цей проект здійснила команда з інсталяційного відділу магазину «Музичний світ». Їх вибір припав на системи серії Z, що поєднують у собі точний контроль над звуковим покриттям і зручність підвісу завдяки широкому вибору аксесуарів.

 

 MAG Z серія у спорткомплексі «Екватор»

 

Зал для групових занять передбачає звучання динамічної музики, що приводить в рух і задає тон тренувань. Тому тут використали комплект із чотирьох топів Z350 і двох сабвуферів Sub Z318. Зібраному звучанню тут також сприяє звукопоглинальне покриття стін і стелі.

У баскетбольному ж залі акустичного покриття набагато менше, тому чистота і чіткість мови виходять на перший план. Але системи Z серії відмінно впоралися і з цим завданням. Тут використали тільки топи – 4 x Z 320 на нижньому ярусі, які спрямовані в поле, і ще 2 x Z 320 – на балконі.

 

 MAG Z серія у спорткомплексі «Екватор»

 

Ось як вибір систем пояснює керуючий інсталяційним відділом магазину «Музичний світ» – Ігор Кругліков:

«Магазин «Музичний світ», дуже радий багаторічній співпраці з MAG Audio. Завжди якісне обладнання, інтеграція нових технологій, п`ятирічна гарантія і швидкий сервіс. Ми висловлюємо свою подяку за тренінги, презентації та гнучкий маркетинговий підхід. Акустичні системи даного бренду звучать дуже розбірливо, деталізовано з великим звуковим тиском. Наявність підвісних елементів дає можливість кріпити акустичні системи у будь-яких площинах. Дуже надійні з унікальним європейським дизайном!»

 

Дякуємо «Музичному світу» за такий відгук і бажаємо здійснення нових успішних проєктів!

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: