Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

MAG Audio на угорському стадіоні Bozsik Arena

 

 MAG Audio на угорському стадіоні Bozsik Arena

 

Bozsik Arena – новий багатофункціональний стадіон у Будапешті (Угорщина), відкритий цього року. Цей стадіон – домашня арена футбольного клубу Kispest Honved, де починав свою кар`єру легендарний футболіст Ференц Пушкаш. Тепер це абсолютно нова спортивна арена, оформлена у червоно-чорних кольорах футбольного клубу. Стадіон вміщує 8200 чоловік і відповідає стандартам 4 категорії УЄФА. Компанія AVmax System Integration виграла тендер на розробку аудіовізуальної системи, в якій використані системи MAG Audio.

 

 MAG Audio на угорському стадіоні Bozsik Arena

 

Головне завдання звукової системи – озвучування трибун у реальному часі і потокове мовлення, а також високоякісне відтворення музики. Система також може використовуватися для оповіщення про надзвичайні ситуації та як доповнення до системи пожежної сигналізації. Основні вимоги – високий рівень звукового тиску і високий коефіцієнт чіткості мовлення, які відповідають високим вимогам безпеки, прийнятих в УЄФА.

«Систему дуже зручно тестувати. Її також легко коригувати і розширювати – це робить аудіосистему завжди актуальною, універсальною і такою, що легко адаптується до змінних потреб», – коментують інженери по звуку із AVmax System Integration.

 

 MAG Audio на угорському стадіоні Bozsik Arena

 

Аудіосистема заснована на MAG AIR-152 IP – потужній інсталяційній системі із 15-дюймовим коаксіальним динаміком. Ці акустичні системи мають величезний запас потужності для забезпечення високого звукового тиску і чіткого відтворення мови, що дуже важливо для належної атмосфери стадіону. Системи також мають ступінь захисту від атмосферних впливів IP54, що дозволяє їм працювати весь рік на відкритому повітрі.

«Ці системи високопродуктивні, мають високий рівень звукового тиску, а ще вони погодостійкі», – коментують свій вибір у AVmax. «Ми розмістили 42 x MAG AIR-152 IP під дахом над трибунами, а підсилювачі встановили в безпосередній близькості від них з метою мінімальних втрат сигналу».

 

 MAG Audio на угорському стадіоні Bozsik Arena

 

Особливий акцент був зроблений на створення надійного рівня звукового тиску і забезпечення високої чіткості мови з урахуванням високого рівня фонового шуму, створюваного уболівальниками в кульмінаційні моменти футбольних матчів:

«Під час тестування розбірливість мови, виміряна на порожньому стадіоні, склала STI PA ≥ 0,64 при звуковому тиску 81,4 дБА. Прямий звуковий тиск склав 103 дБА в діапазоні від 125 Гц до 5000 Гц – протягом більше 1 хвилини без перегріву, спотворень і перебоїв».

 

 MAG Audio на угорському стадіоні Bozsik Arena

 

 MAG Audio на угорському стадіоні Bozsik Arena

 

У цьому році на стадіоні вже відбулося кілька матчів, оскільки його обрали як одну з арен для проведення чемпіонату Європи UEFA 2021 серед юнаків до 21 років. І хоча перші матчі пройшли без глядачів через обмеження COVID-19, перший чвертьфінальний матч – між Нідерландами і Францією – зібрав майже 1700 глядачів. Справжні футбольні вболівальники у повній мірі могли насолодитися незабутніми моментами матчу – зі справжніми емоціями, справжньою атмосферою і справжнім високоякісним звуком.

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: