Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

Дніпро відсвяткувало 245 з MAG Audio

 

 Дніпро відсвяткувало 245 з MAG Audio

 

11 вересня місто Дніпро відсвяткувало 245 років із дня заснування. По всьому місту проходили різноманітні заходи, ярмарки, концерти. Головну сцену встановили на найдовшій набережній у Європі – на Фестивальному причалі, де грала акустика MAG Audio.

Відкрив концерт родоначальник жанру drum`n`bass в Україні DJ Tapolsky. Далі публіку заряджали DOROFEEVA, хедлайнери європейських фестивалів з Латвії – Dagamba, і український поп-рок бенд «Без Обмежень». Закінчилася шоу-програма виступом популярного французького діджея Joachim Garraud, який підготував для дніпровської публіки спеціальне феєричне шоу.

 

 Дніпро відсвяткувало 245 з MAG Audio

 

Сцена, встановлена ​​на головній концертній площі Дніпра – Фестивальному причалі, цього разу вражала своїми масштабами і непростим дизайном. За формою сцена нагадувала великий куб, дві сторони якого були звернені до публіки, а дві – бекстейдж.

Складна конструкція сцени вимагала індивідуального підходу до оформлення звуку. Завдяки акустиці MAG Audio вдалося розробити унікальну систему озвучування, виходячи зі складних умов локації.

 

 Дніпро відсвяткувало 245 з MAG Audio

 

Оскільки до публіки було звернено одразу дві сторони сцени, то й портали були підвішені відповідним чином – на кожну зі сторін грало по два підвіси лінійного масиву MAG WASP. Всього, у якості PA задіяли 4 кластери – по 24 модулі кожен.

В доповнення до топів, у трьох точках сцени підвісили сабвуфери серії MAG WASP: у центральном кутку – 10 x MAG WASP-S12, по краях – по 12 x MAG WASP-S12.

 

 Дніпро відсвяткувало 245 з MAG Audio

 

Перед сценою з кожного боку поставили підлогові сабвуфери – всього 34 x MAG Sub H28. Завдяки ефективному гібридному рупорному дизайну, MAG Sub H28 має відмінну далекобійність і тиск. Вбудована система кріплення дозволяє надійно фіксувати сабвуфери при установці один на одного у конфігураціях bass array, end fire і т.д.

У якості фронт-філлів установили 12 point-source систем MAG STING – по 6 на кожну сторону. Низький профіль і точний контроль над спрямованістю робить MAG STING незамінним у тих випадках, коли необхідна максимальна віддача при мінімальному візуальному вигляді: на сцені у якості фронт-філлів, як FOH система для невеликого залу, інстальована система затримки або фонове озвучення. Спеціально для відкритих локацій MAG STING доступний у версії IP, що робить можливим його використання протягом року у будь-яких погодних умовах.

 

 Дніпро відсвяткувало 245 з MAG Audio

 

Для прострілів на сцені використали 4 x MAG Fly і 4 x MAG Fly Sub 15. З кожного боку поставили по комплекту з одного MAG Fly і MAG Fly Sub 15 на стійці. Активний лінійний масив MAG Fly незамінний для невеликих івентів, або у якості доповнення для більшої системи: компактність і простоту використання доповнюють великий вибір аксесуарів для підвісу, установки на стійці або як граунд-стек.

Додатковий комфорт на сцені для артистів забезпечили 4 монітори MAG Focus 5.

На набережній на честь святкування зібралося чимало городян, тому тут також передбачили лінію затримки із 14 топів серії MAG WASP.

Технічне забезпечення надала компанія Profi.

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: