Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

MAG Audio на Expo 2020 Dubai

 

 Часи потребують швидких рішень!

 

«Поєднуючи уми, створюємо майбутнє» – така тема головної міжнародної виставки EXPO 2020 року, що відкрилася 1 жовтня у Дубаї (ОАЕ). Це найбільша всесвітня виставка в історії, що об`єднала 192 країни. Україна вперше збудувала власний павільйон, з гордістю демонструючи свої культурні надбання крізь призму технічних та інноваційних досягнень. Український павільйон повністю озвучений системами MAG Audio.

Про EXPO 2020

 

 Часи потребують швидких рішень!

 

Всесвітня виставка проходить на території загальною площею у 438 га – це цілих 600 футбольних полів. Багато павільйонів спроектували провідні архітектори світу, побудувавши в пустелі цілу інфраструктуру. У центрі – головний майданчик виставки Al Wasl Plaza, де в Національний день України виступив оркестр Наоні за участю робота-диригента. Глядачів захопило і дивовижне проєкційне шоу під куполом 360° з українською фольклорною символікою.

Навколо центральної площі розмістилися три головних комплекси - «Мобільність», «Можливості», «Сталий розвиток», кожен з яких переходить в однойменну тематичну зону. Більшість будівель після закінчення виставки перетворяться в офіси, формуючи «місто майбутнього» – District 2020.

Smart Україна – smart технології

 

 Часи потребують швидких рішень!

 

Павільйон України розташований у тематичній зоні «Можливості». Ще в березні 2019 року оргкомітет EXPO 2020 визнав український павільйон одним із 25 найкращих. Будівля займає площу більше 1000 кв.м. і має форму пшеничного колоса: зерно як символ нового початку – в ідеях, проєктах, взаємодії з людьми і природою.

Тема українського павільйону - «SMART UKRAINE: Connecting dots». Україна представлена як інноваційна країна, що впроваджує smart-технології.

Український звук на світовій арені

 

 Часи потребують швидких рішень!

 

Системи MAG Audio зустрічають гостей виставки ще біля входу в павільйон. На площі перед входом встановлена ​​інсталяція українського національного символу Тризуб. Цей майданчик озвучує активний plug-and-play комплект VerA M.

Всередині, на першому поверсі, розташована мультимедійна галерея «Смарт-життя». Це виставковий зал із відео-проєкціями на стінах. Захоплюючі візуальні ефекти доповнює проєкційно-кінетичне шоу, а потужний сервер об`єднує динамічне зображення зі звуком. За звук тут відповідає MAG STING – надсучасна система, що поєднує в собі високу продуктивність і простоту системної інтеграції. За допомогою змінних рупорів з кутами розкриття 110° x 40° або 70° x 40°, звук можна спрямувати саме туди, де він потрібен. Це особливо цінно в приміщеннях зі складною геометрією. Низькочастотну підтримку забезпечує MAG WASP-S18.

 

 Часи потребують швидких рішень!

 

На другому рівні павільйону гостям демонструють культурні надбання України у вигляді традиційних виробів декоративного мистецтва – витинанок. Яскраву експозицію озвучує ще один комплект VerA M – у білому кольорі.

На третьому поверсі для учасників виставки передбачена невелика сцена, озвучена за допомогою комплекту серії MAG WASP. Масштабованість лінійного масиву MAG WASP - одне з основних його переваг, що дозволяє використовувати систему як на великих концертних майданчиках, так і на маленьких сценах. На додаток, тут використовують монітори MAG Focus 5.

За технічне забезпечення в українському павільйоні відповідає прокатна компанія PROFI.

 

 Часи потребують швидких рішень!

 

Всі бажаючі оцінити новітні технології в найсучасніших декораціях зможуть це зробити з 1 жовтня 2021 до 31 березня 2022. Очікується, що виставку відвідає 25 млн чоловік. За задумом організаторів «Експо-2020» в Дубаї стане рушійною силою для втілення глобальних інновацій - назустріч екологічному, раціональному і технологічному майбутньому.

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: