Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

«Неонова» льодова арена Fifty ICE з MAG AIR

 

 «Неонова» льодова арена Fifty ICE з MAG AIR

 

«FIFTY Ice» у ТЦ Cosmo – нова льодова арена, що не має аналогів у Європі. Вона оснащена неоновими лазерами, які дозволяють влаштовувати повноцінне світлове шоу прямо на льоду. А по п`ятницям та суботам тут влаштовують особливі сеанси з діджеями, перетворюючи катання на ковзанах у справжні вечірки на льоду. Розважальну локацію відкрили минулого року, а для озвучування обрали акустичні системи MAG Audio.

 

 «Неонова» льодова арена Fifty ICE з MAG AIR

 

Унікальна диско-ковзанка може вмістити понад 240 людей, адже має загальну площу у 2000 кв.м. Тут використані найновіші технології та інноваційне обладнання для лазер-шоу. А в сукупності із кристально-чистим звучанням, естетичні переживання від катання у неоні посилюються у стократ.

Що ж стосується звукового обладнання, то для фонового озвучення обрали акустику MAG Audio – 16 універсальних інсталяційних систем MAG AIR-122 IP. А так як це каток, то неодмінно потрібно аби система мала захист від вологи, тому обрали погодостійку версію.

Ще однією важливою особливістю цієї серії є коаксіальна конструкція, що дозволяє уникнути небажаних фазових спотворень та інтерференцій у такому складному приміщенні, як ковзанка. А можливість встановити системи білого кольору дозволила лаконічно вписати їх у дизайн приміщення.

 

 «Неонова» льодова арена Fifty ICE з MAG AIR

 

Розташування звукового обладнання на чотирьох колонах дозволило отримати систему фонового озвучування із великим запасом потужності та чудовою рівномірністю покриття. Для низькочастотної підтримки використали високоефективні сабвуфери MAG Sub H12. Вісім таких сабів підвісили у центрі під стелею, що дозволило створити рівномірне покриття низьких частот.

Усі акустичні системи підсилені висококласними підсилювачами Powersoft – чотири Quattrocanali 2404 DSP+D для топів та два Т604 для сабів. Застосування такого рішення дозволило збільшити надійність всієї системи. Адже у цих підсилювачів є набір ліміттерів, що захищає акустичні системи від механічного пошкодження та запобігає згоранню котушки динаміків.

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: