Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про новини у світі музики від компанії «Комора»

Мікрофони Austrian Audio OC818 використали під час 63-ї церемонії Греммі

 

 Мікрофони Austrian Audio OC818 використали під час 63-ї церемонії Греммі

 

Попри пандемію, церемонія вручення музичних нагород Grammy Awards відбулася 14 березня 2021 року. 63 щорічна премія GRAMMY Awards виглядала трохи інакше, але, як і минулого року, Майкл Ебботт, що відповідав за озвучення шоу, використав кілька пар австрійських мікрофонів Audio OC818 для визвучення барабанних сетів артистів.

Як відзначають організатори церемонії, кількість нової музики насправді збільшилася під час пандемії. «Для нас це велика честь, знову брати участь в озвученні шоу Греммі, – коментує Мартін Зайдль, генеральний директор Austrian Audio. – Те, що наші мікрофони обрав головний інженер та звукорежисер Греммі, свідчить про якість та послідовність нашої продукції, а також визнання, яке наші мікрофони отримують у цій галузі».

 

OC818 – це конденсаторний мікрофон з великою діафрагмою та кількома полярними діаграмами. Оснащений керамічним капсулем CKR12 ручної роботи. Контроль поляризаційної напруги в мікрофоні здійснюється за допомогою мікропроцесора. OC818 розроблений на основі відкритої акустичної технології (Austrian Audio`s Open Acoustics Technology).

Особливою перевагою мікрофонів Austrian Audio є розроблений власноруч австрійськими інженерами мобільний додаток Polardesigner, який абсолютно безкоштовний, є сумісним з ОС IOS та Android та дає можливість бездротового керування полярністю мікрофонів.

«Комора» офіційно представляє бренд Austrian Audio в Україні з 2019 року.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Комора»

 

 

«Комора» у соціальних мережах: