Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про новини у світі музики від компанії «Комора»

HARMAN Professional Solutions анонсував безкоштовне оновлення функціоналу Soundcraft Notepad 1.09 на NAMM 2018

 

 

Перше велике оновлення програмного забезпечення включає в себе надзвичайно необхідну функцію «Ducker», оновлений функціонал панелі керування та багато іншого. Оновлення вбудованої базової версії програмного забезпечення для мікшерних пультів Notepad-5, -8FX та -12FX включає в себе надзвичайно необхідну функцію «Ducker», side chain компресора, який дозволяє творцям контенту вибрати до чотирьох каналів мікрофонних поредпідсилювачів у вигляді порогових тригерів для того, щоб приглушити USB аудіосигнал, коли вони говорять.

Нова прошивка також включає оновлення програмного забезпечення та панелі керування, що дозволяє користувачам вибрати, які входи подаються на USB-шину під час підключення до програмного забезпечення комп`ютерної робочої станції. Завдяки стильному дизайну, винятковій цінності та універсальній продуктивності, мікшери Soundcraft Notepad дозволяють музикантам, подкастерам та аудіо-професіоналам давати в міцному та компактному корпусі відповіді на сучасні виклики в царині роботи зі звуком.

Мікшерні пульти Soundcraft Notepad включають професійні мікрофонні поредпідсилювачі з відмінною якістю звуку для різних цілей, комбінацію XLR та jack мікрофонних/лінійних входів для простого зв`язку з професійним аудіопристроєм та 1/4``-балансними входами для підключення клавішних інструментів, пристроїв відтворення та ін. USB вхідне/вихідне підключення дозволяє легко робити запис та відтворення на цифрових аудіосистемах або робочих станціях для редагування відео. Крім того, користувачі Notepad-8FX і Notepad-12FX також можуть покращувати звук за допомогою відомої цифрової обробки сигналів HARMAN DSP, включаючи функції Lexicon: ревербератор, хорус і дилей з керуванням темпом.

Мікшерні пульти Soundcraft Notepad призначені для виняткової зручності та простоти використання. Традиційна схема компонування лінійок забезпечує швидкий і ефективний доступ до потрібних каналів. До трьох смуг еквалайзера на канал – ці пульти ідеально підходять для простого формування звуку вхідних аудіосигналів. Трансляція AUX/FX дозволяє легко передавати аудіосигнали на зовнішні пристрої або вбудовану цифрову обробку Lexicon. Майстер-фейдер із світлодіодною індикацією забезпечує керування рівнем стерео виходу XLR. Потенціометр рівня навушників забезпечує простий контроль для основних міксів або рівнів виходу AUX.

Оновлення 1.09 доступне на www.soundcraft.com/software.

 

Інформацію надала компанія «Комора»

 

 

«Комора» у соціальних мережах: