Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про новини у світі музики від компанії «Комора»

Аудіосистема JBL VTX озвучила церемонію Grammy Awards 2018

 

 

Компанія Firehouse Productions озвучила 60-у церемонію вручення нагороди «Греммі» у парку Медісон-сквер (Нью-Йорк, США), використовуючи виключно аудіосистему JBL VTX корпорації Harman Professional Solutions.

Цьогорічна церемонія вручення музичної нагороди «Греммі», яка відбулася 28 січня, стала першою з 2003 року, проведеною поза межами Лос-Анджелеса. Компанію Firehouse Productions було залучено для організації звукового забезпечення заходу, в програмі якого були живі виступи таких відомих артистів як Kendrick Lamar, Lady Gaga, Kesha, Bruno Mars, Cardi B, SZA, Childish Gambino та багато інших.

Заради забезпечення якісного звуку як для слухачів на Медісон-сквер, так і для телевізійної трансляції, компанія Firehouse використала виключно акустику JBL, зосередившись головним чином на акустичних системах JBL серії VTX та підсилювачах Crown.

Віце-президент компанії Firehouse Productions Марк Діттмар (Mark Dittmar) і системний технік Джеймі Поллок (Jamie Pollock) розпочали працювати над проектом за три місяці до проведення церемонії, що передбачало координацію роботи з мистецьким відділом та відділом освітлення. Співпраця була необхідною заради оптимізації системної конфігурації, для розробки сцени та освітлювальних конструкцій. Ще одним важливим завданням було забезпечення того, щоб енергія системи залишалася надзвичайно орієнтованою для уникнення будь-яких просторових або розмитих шумів під час телевізійної трансляції.

Зрозумілість і відкритість також відіграли ключову роль, оскільки звуковий тиск системи мав залишатися стабільним для забезпечення необхідного динамічного діапазону виступів. Використовуючи комбінацію акустичних систем VTX V25-II та нових VTX A12 для основних масивів, команда Firehouse створила систему, яка забезпечила чіткість і точність звучання навіть на низьких рівнях, необхідних для телевізійної трансляції.

«Національна академія мистецтва і науки звукозапису» (The National Academy of Recording Arts and Sciences – Санта-Моніка, штат Каліфорнія, США) дуже серйозно ставиться до цього шоу і сценічний звук є для них головним пріоритетом», – наголосив Рон Рейвс (Ron Reaves), звукорежисер Grammy Awards 2018. «JBL VTX – одна з найкращих систем підсилення, з якою я будь-коли працював, вона чудово розмістилася у приміщенні. Мені бракує слів, щоб описати дизайн і настройку моніторів VTX, тому що це просто вражає».

Аудіосистема, застосована під час церемонії, складалася з двох підвісів, де з кожної сторони було розміщено: 16 акустичних систем VTX V25-II, 14 – VTX A12 та 9 суббасів VTX S28, спрямованих у кардіоїдній конфігурації. Крім того, 10 суббасів VTX G28 були розміщені п’ятьма стеками, 24 акустичні системи VTX V20 – у шести ділей-кластерах, а 36 акустичних систем JBL VT4886 використовувались в якості фронтфілів. Вся система доповнена підсилювачами Crown I–Tech 12000HD і чотирма підсилювачами 3500HD у реках, виготовлених спеціально на замовлення компанії Firehouse.

lsionline.com

 

Інформацію надала компанія «Комора»

 

 

«Комора» у соціальних мережах: