Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про семінари, форуми, майстер-класи, презентації, тренінги, конкурси й вебінари

Форум Big money & MAG WASP

 

 Форум Big money & MAG WASP

 

13 бізнес-спікерів, 2000 учасників і реальні кейси від найбільших підприємців – це все про форум BIG Money, що відбувся 22 травня у Києві. Головна мета форуму – допомогти підприємцям у розвитку успішного бізнесу в Україні. Гості отримали корисні інсайти, брали участь у живих обговореннях та надихнулися досвідом лідерів.

Організатором проєкту, а також одним зі спікерів став Євген Черняк – автор найпопулярнішого українського Youtube каналу про бізнес і засновник BIG Money University. Також на форумі виступали Василь Хмельницький, Дмитро Гордон, Андрій Федорів і багато інших успішних бізнесменів та бізнесвумен.

 

 Форум Big money & MAG WASP

 

Захід пройшов у конференц-холі М82 – унікальному індустріальному просторі площею 4000 м². Щоб озвучити цей майданчик знадобилося по 8 модулів лінійного масиву MAG WASP.

Забезпечення розбірливості мови в такому довгому залі з практично відсутнім акустичним покриттям є справжнім викликом. Для рівномірного озвучування всіх глядацьких місць і максимального усунення відображень від стін необхідно надточне управління спрямованістю. WASP відмінно впорався з цим завданням завдяки унікальній акустичній лінзі JD-lens з можливістю зміни горизонтальної спрямованості 110 або 70 градусів прямо під час монтажу.

Низькочастотна підтримка – по 4 x MAG WASP-S18 на сторону. Також для моніторингу на сцені використовувалося 4 монітори серії MAG Focus.

 

 Форум Big money & MAG WASP

 

 Форум Big money & MAG WASP

 

 Форум Big money & MAG WASP

 

Технічна забезпечення надала компанія Ideal Secrets.

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: