Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

MAG Audio на концерті гурту «Брати Гадюкіни»

 

 

23 Серпня, до Дня Національного Прапору, у Львові пройшов безпечний концерт Братів Гадюкіних «Всьо чотко». Виступ легендарних рокерів проходив на площі Ринок із дотриманням всіх карантинних норм. Звук на концерті забезпечив лінійний масив MAG WASP.

 

 

«Нам захотілося приїхати до Львова з меседжем «Всьо чотко». Так, карантин, так, нові реалії, в яких треба вчитися жити. Ми знаємо, що Львів вміє організувати безпечний концерт, хочемо показати як Львів туристичний переналаштувався, як дбають готелі та ресторани про безпеку та карантинні умови», – коментує Ігор Мельничук, бас гітарист і вокаліст, незмінний учасник гурту з часів його оригінального складу.

 

 

За звук на концерті відповідала прокатна компанія ArtMax Engineering.

«Площа Ринок закрита будинками з усіх боків, тому нам важливо було точно позиціонувати звук: потрібно було якісно озвучити саму площу і не допустити багато відбитків від стін» – розповідає Сергій Доценко, звукоінженер ArtMax Engineering.

 

 

Як основний звук Сергій використав лінійний масив MAG WASP.

«Ми встановили по 9 х MAG WASP з кожного боку, і доповнили їх чотирма сабвуферами MAG Sub H25 з кожного боку. Щоб зменшити тиск від сабвуферів на сцені, ми підключили їх в кардіоїдній конфігурації 3+1. Для музикантів додатково поставили простріли: активний комплект MAG VerA IV».

 

 

Масив MAG WASP доступний в двох варіантах: з горизонтальною спрямованістю 110° і 70°. Більш того, спрямованість вже наявних модулів можна змінювати, замінюючи оригінальну накладку рупора JD-Lens, доступну як окремий аксесуар. Завдяки цьому можна точніше контролювати звукове покриття для ближньої/дальньої зони або точково озвучувати front-fill чи side-fill зони.

Основна звукова система була підключена до підсилювачів Powersoft K серії. Сигнал від основного пульта подавався по цифровому протоколу AES.

«Брати Гадюкіни» запалили площу потужним шоу та відомими хітами, незважаючи на похмуру погоду та карантинні обмеження. Приємно бачити, що Львів продовжує тішити своїх жителів концертами та арт-івентами, подаючи прекрасний приклад організації подій в сьогоднішніх умовах.

 

Інформацію надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: