Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

dBTechnologies VIO W15T – активний коаксіальний сценічний монітор

 

 dBTechnologies VIO W15T – активний коаксіальний сценічний монітор

 

dBTechnologies VIO W15T – професійний активний 2-смуговий монітор, який завершив формування преміум-лінійки VIO, укомплектувавши собою останню відсутню ланку в серії – сценічний моніторинг. Завдяки коаксіальної конструкції з неодимовими 15`` вуфером + 3`` драйвером, монітор відрізняється дуже точної дисперсією (60° по горизонталі і 80° по вертикалі), яку можна легко змінити, повернувши рупор.

 

 dBTechnologies VIO W15T – активний коаксіальний сценічний монітор

 

VIO W15T оснащений передовим підсилювачем Digipro G4 класу D потужність 1600 Вт RMS. Це той же модуль підсилювача, який використовується в топових моделях лінійних масивів – VIO L212. Монітор здатний забезпечувати рівень звукового тиску до 137 дБ, пропонуючи відмінну гучність до виникнення зворотного зв`язку.

Вбудований DSP використовує переваги КИХ (FIR)-фільтрів для відтворення рівної частотної та фазової характеристик. Передпосилювач забезпечує оптичну ізоляцію між заземленням від мережі і заземленням аудіосигналу на плату підсилювача. Ця гальванічна розв`язка значно підвищує стійкість до перешкод, небажаного гудіння і шумів.

 

 dBTechnologies VIO W15T – активний коаксіальний сценічний монітор

 

Коректор коефіцієнта потужності PFC забезпечує максимальну надійність при будь-якій вхідній напрузі. Джерело живлення з захистом від 380 В робить монітор стійким до можливого виходу з ладу від перенапруги. Контроль імпедансу в реальному часі дозволяє спостерігати за станом динаміків в будь-який момент. Програма Aurora Net постійно виконує цей тест, але ви можете перевірити монітор в будь-який час, просто натиснувши кнопку System Test на бічній панелі підключень.

Це програмне забезпечення також дозволяє керувати іншими параметрами DSP, наприклад затримкою, еквалайзером і рівнями. Світлодіод високої яскравості на передній панелі корпусу допомагає користувачеві розпізнати, ідентифікувати і зіставити кожну колонку з її програмним псевдонімом. За замовчуванням підсилювач оснащений картою RDNet і готовий до оновлення до карти Dante. Присутній і USB роз’єм, що дозволяє користувачеві самостійно оновлювати прошивку.

 

 dBTechnologies VIO W15T – активний коаксіальний сценічний монітор

 

Модуль підсилювача dBTechnologies VIO W15T так заглиблений в бічну панель, що ніяких роз’ємів не видно. І це безперечно має добре виглядати на сцені, в тому числі завдяки продуманому дизайну металевої решітки. Крім того, це дозволяє складати два монітори разом (в ширину) без зазорів. При використанні як в горизонтальному, так і у вертикальному положенні (наприклад, в якості драмфіла) електроніка повністю захищена від дощу.

 

 dBTechnologies VIO W15T – активний коаксіальний сценічний монітор

 

Ще більша універсальність забезпечується опціональним багатофункціональним кронштейном WB-W15T, що дозволяє використовувати монітор для монтажу на стійці і інших видів фіксованих застосувань, гнучко вибираючи кут нахилу.

dBTechnologies VIO W15T очікується в доступності до середини літа 2021 року.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: