Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

40% людей створюють контент. Дослідження Futuresource і поради від Shure

 

 40% людей створюють контент. Дослідження Futuresource і поради від Shure

 

Ніколи ще така кількість людей не ділилося своїми талантами в мережі, створюючи подкасти, записуючи музику і проводячи стрім. Згідно з даними останнього дослідження Futuresource, давнього партнера Shure, 2 з 5 осіб по всьому світу займаються створенням контенту, а понад 40 мільйонів людей є творцями саме аудіоконтенту, для якого необхідний звук студійної якості.

У 2020 році всі ці люди витратили на 75% більше від свого доходу на свої улюблені проекти (в порівнянні з 2019-им). І хоча світ потроху повертається до звичного плину життя, творці контенту не зменшують темп.

Грунтуючись на інформації від Futuresource, більшість творців контенту (65%) кажуть, що в наступні 12 місяців вони планують збільшити час, який вони витрачають на свою роботу. Більше половини (59%) тих же опитаних вже проводять більше трьох годин в тиждень за роботою над контентом.

Дослідження також показало, що творці контенту перетворюють свої пристрасні захоплення в щось відчутне допомогою всіх типів і стилів контенту. Понад 40 мільйонів творців аудіоконтенту записують музику, діджейства, створюють біти, відео, контент для соц. мереж, а також ведуть підкасти та стрімлять проходження ігор.

Більшість творців контенту розуміють, наскільки важливо записати звук в найкращій якості. Тому за останній рік майже половина (45%) з них інвестували в нове обладнання, прокачувати свій звук. Щоб це життєво важливе рішення було простіше прийняти, компанія Shure розробила простий візуальний гайд, щоб допомогти кожному знайти кращий мікрофон для його конкретних завдань, включаючи нові мікрофони MV7X і MV88 + Stereo-USB. Подробиці нижче.

Мікрофон для подкастів MV7X (Новинка! Жовтень 2021)

 

 Мікрофон для подкастів MV7X (Новинка! Жовтень 2021)

 

Кращий вибір для: подкастерів, стримерів, радіоведучих і музикантів – ідеально для професійних і домашніх студій звукозапису, коли вже є в наявності зовнішній аудіоінтерфейс.

 

 Мікрофон для подкастів MV7X (Новинка! Жовтень 2021)

 

Мікрофон для подкастів MV7X – це динамічний мікрофон з кардіоїдною діаграмою спрямованості, що володіє технологією ізоляції голосу і обладнаний роз`ємом XLR. Він сумісний з будь-якими Аудіоінтерфейс і являє собою професійне рішення для подкастер і музикантів.

Мікрофон для домашнього звукозапису MV88+ Stereo-USB (Новинка!)

 

 Мікрофон для домашнього звукозапису MV88+ Stereo-USB (Новинка!)

 

Кращий вибір для: музикантів, творців бітів і семплів, продюсерів і звукорежисерів.

 

 Мікрофон для домашнього звукозапису MV88+ Stereo-USB (Новинка!)

 

MV88 + Stereo-USB – це компактний, простий у використанні багатофункціональний мікрофон, за допомогою якого можна записувати вокал і різні музичні інструменти з прямим підключенням до комп`ютерів Mac або Windows. За допомогою безкоштовного додатку ShurePlus MOTIV ™ Desktop користувачі можуть вибрати діаграму спрямованості (моно, стерео, двонаправлену і Raw Mid-Side), а також налаштувати посилення, лімітер, компресію, еквалайзер і моніторний мікс.

Мікрофон для подкастів MV7

 

 Мікрофон для подкастів MV7

 

Кращий вибір для: всіх творців контенту, особливо подкастерів, геймерів, стримерів і музикантів, у яких вже є мікрофонна стійка або пантограф.

 

 Мікрофон для подкастів MV7

 

Мікрофон для подкастів MV7 – це динамічний мікрофон з роз`ємами USB і XLR для підключення до комп`ютерів або професійним інтерфейсом. MV7 легко підключається по USB, що дає користувачам доступ до додаткових можливостей програмного забезпечення. З автоматичним режимом Auto Level мікрофон MV7 буде самостійно регулювати посилення в реальному часі для забезпечення стабільного вихідного рівня, будь то запис або стрім.

Комплект MV7 Podcast Kit (Новинка 2021!)

 

 Комплект MV7 Podcast Kit (Новинка 2021!)

 

Кращий вибір для: подкастерів, геймерів, стримерів і музикантів, яким потрібно готове рішення для звукозапису.

 

 Комплект MV7 Podcast Kit (Новинка 2021!)

 

MV7 Podcast Kit – це преміальне комплексне рішення, що відповідає всім вимогам сучасних творців контенту. Поєднання функціоналу мікрофона MV7, можливостей додатка ShurePlus Motiv і наявності стійки Manfrotto PIXI надає творцям контенту готове рішення прямо з коробки.

Відеокомплект MV88+

 

 Відеокомплект MV88+

 

Кращий вибір для: блогерів, відеографів, журналістів, мандрівників, творців мобільного контенту.

 

 Відеокомплект MV88+

 

Відеокомплект MV88 + перетворює будь-який смартфон в професійну аудіо- та відео-установку. У комплект входять трипод Manfrotto® PIXI, тримач для телефону, кріплення для мікрофона, а також кабелі на Lightning і USB-C для підключення до сучасних мобільних пристроїв. Скачайте безкоштовні додатки ShurePlus MOTIV Audio або Video, щоб налаштувати MV88 + і вибрати одну з декількох діаграм спрямованості, а також налаштувати посилення, лімітер, компресію, еквалайзер і моніторний мікс.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: