Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

ETC fos/4 – нові емоції в кіновиробництві

 

 

Кліп з ETC fos/4 Panel, де він використовується у зйомках

 

Прилади ETC серії fos/4 призначені для студійного й віщального ринку.

Malo Ma – молодий, що подає надії гаффер (головний освітлювач) з Гонконгу, використовує прилади ETC у різних зйомках. Наприклад, панель fos/4 була недавно використана їм на зйомках кліпу зірки, що сходить, – гонконгської співачки Cheronna Ng. Malo був головним освітлювачем на зйомках цього відео.

У сюжеті кліпу можемо спостерігати, як дівчина справляється з невдачами й труднощами.

«Колір дуже природній. Мені подобається, як змішання кольорів за допомогою темно-червоних світлодиодів робить відтінок шкіри й інші сцени реалістичними та ніжними», – прокоментував Malo Ma.

 

ETC fos/4 Panel Daylight HDR (8 x 24 дюйма) використовується в зйомках цього відео.

«Ефект спалахів блискавки напрочуд реальний. Прилад мигає природно й створює настрій сцен, особливо підкреслюючи складні почуття в цій пісні», – додав Malo.

 

Завдяки позитивному досвіду роботи з fos/4 Panel, Malo Ma також додав fos/4 Fresnel у список приладів, коли готувався до чергових зйомок модного відео.

«Яскравість гарна. І мені подобається інтуїтивно зрозумілий і простий користувацький інтерфейс із чотирма енкодерами з підсвічуванням, які дозволяють швидко й точно змінювати колір і інші настроювання», – прокоментував Malo Ma.

 

 

Про ETC fos/4 Fresnel

 

В 2013 році Malo Ma і його партнери, Hero Pun, відкрили власну компанію Come Roll Media Limited, яка спеціалізується на виробництві фільмів і оренді устаткування. Молоді підприємці – професіонали кіноіндустрії й тепер вони розширюють свою аудиторію до телевізійних рекламних роликів, музичних кліпів, заходів, постпродакшена та багато чого іншого.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: