Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

ZOOM ZDM-1PMP – набір для подкастів

 

 

Створюйте професійні подкасти

Якщо ви робите лише перші кроки в подкастингу або ж уже вдосконалюєте свій сетап, набір для подкастів ZDM-1 допоможе створювати подкасти професійної якості.

Ідеальний набір для подкастів

ZDM-1 включає в себе динамічний мікрофон у бродкаст-стилі, навушники закритого типу, регульовану настільну мікрофонний стійку, вітрозахист та двометровий мікрофонний кабель.

Динамічний мікрофон ZDM-1

Завдяки великій діафрагмі ZDM-1 забезпечує рівний запис голосу, як бродкаст-мікрофони. Високий SPL (рівень звукового тиску) та вбудоване кріплення shockmount забезпечать гучний та чіткий звук.

 

 

Навушники ZHP-1

Навушники ZHP-1 забезпечують деталізований, повнодіапазонний звук і мають закритий дизайн, який забезпечує досконалу ізоляцію звуку. Саморегульоване наголів`я забезпечує ідеальну посадку.

 

 

Регульована настільна стійка-тренога

Стійка-тренога TPS-4 регулюється за висотою й ідеально підійде для вашого робочого стола або іншої поверхні. Міцнe металевe різьблення витримає навіть інтенсивне використання, водночас легкі складані ніжки дозволять брати стійку з собою.

 

 

Захист від вітру ZDM-1

Вітрозахист, захищає мікрофон ZDM-1 від вітру, дихання, хлопків, забезпечуючи чистий запис без приглушення звуку.

2-метровий мікрофонний кабель

Набір також включає в себе 2-метровий мікрофонний кабель XLR зі спеціальним захистом, який убезпечує ваші записи від перешкод, та міцними конекторами, які не зношуються.

 

 

Програмне забезпечення

Мікрофонний набір Zoom ZDM-1 Podcast Mic Pac комплектується програмним забезпеченням Steinberg WaveLab Cast. WaveLab Cast дозволяє завершити проект з широким діапазоном можливостей редагування, мікшування та інших інструментів.

Подкастинг

WaveLab Cast під`єднує вас безпосередньо до каталогів подкастів, наприклад, Spreaker або Podbean. Ви зможете швидко завантажувати епізоди та створювати і публікувати RSS.

 

 

Редагування

WaveLab Cast підтримує якість аудіо до 96КГц та передбачає високоякісний ресемплер. RestoreRig прибирає шум та небажані звуки. Ви можете збирати нові файли за допомогою функції прив`язки та можливостей кросфейду. Завершивши, експортуйте свої звукові файли у будь-який популярний аудіоформат.

 

 

Щоб дізнатися більше про активацію ліцензії та апгрейди, перейдіть за посиланням.

Що входить до комплекту:

  • Динамічний мікрофон з великою діафрагмою ZDM-1.
  • Професійні закриті навушники ZHP-1.
  • Настільна стійка-тренога ZTPS-4.
  • Кастом-вітрозахист для ZDM-1.
  • 2-метровий мікрофонний кабель з XLR.
  • Програмне забезпечення Steinberg WaveLab Cast.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: