Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

Новий підрозділ RealMusic SYSTEMS

 

 Новий підрозділ RealMusic SYSTEMS

 

Технології глибоко увійшли в наше повсякденне життя, а бізнес процеси, такі як онлайн спілкування з партнерами, конференц-дзвінки, або командна робота над проектами взагалі не можуть існувати без підтримки сучасних AV систем. Але з розвитком технологій зростає і потреба у кваліфікованому проектуванні та підтримці таких систем. Це вимагає відповідного досвіду, освіти та відповідальності.

Компанія РеалМюзік постійно знаходиться у течії світових трендів та змін, тому було створено новий підрозділ RealMusic SYSTEMS, діяльність якого буде спрямована на розвиток ринку системних інтеграцій та інсталяцій.

«На сьогоднішній день ми маємо підтримку, досвід та обладнання від багатьох відомих вендорів глобального інтеграційного ринку. Такі бренди як QSC, NEC, Beyerdynamic, Attero Tech, Neutrik, Key Digital та інші цілеспрямовано розвиваються в цьому напрямку, тому ми розвиваємося разом з ними» – коментує Володимир Головань, керівник відділу професійного аудіо та системних інтеграцій. «Наша метастати дистриб’ютором провідних інтеграційних рішень та отримати довіру і повагу ключових учасників цього ринку».

 

Один з перших кроків компанії РеалМюзік в цьому напрямку – створення окремого Telegram-каналу RealMusic SYSTEMS з оперативною інформацією стосовно найкращих рішень та продуктів від AV виробників світового рівня.

Також, найближчим часом компанія РеалМюзік планує провести серію онлайн і офлайн заходів та тренінгів з представниками інтеграційного ринку України.

 

Інформацію та світлини надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: