Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комплекс-В.»

Відкрийте для себе наш новий міні стереопідсилювач Dante AMP203

 

 

 

Ми раді представити AMP203, наш новітній міні стереопідсилювач Dante. AMP203 - це революційний міні стереопідсилювач з мережевим входом через Dante або AES67, що надає готове рішення для медіа-мереж для розподілу нестислого звуку за стандартними мереж Ethernet з майже нульовою затримкою, дозволяє підключати всі інші дані в одній мережі.

Використовуючи PoE (Power over Ethernet), цей надзвичайно енергоефективний підсилювач отримує живлення і сигнал по одному мережевому кабелю, що забезпечує максимальну гнучкість при мінімальних кабельних з'єднаннях.

Компактний корпус з конвекційним охолодженням усуває шум від вентилятора. Доступні різні додаткові монтажні кронштейни, такі як серія MBS1xx, які дозволяють встановлювати його під столом, в шафі, на стіні, на стелі або в 19-дюймову стійку для обладнання. Це доводить, що AMP203 є ідеальним рішенням для компактних і середніх додатків в корпоративній, готельної або роздрібної середовищі.

Особливості

  • Цифровий аудіовхід Dante & AES67.
  • Технологія TouchLink™.
  • Інтегрований DSP з різними можливостями.
  • Сумісність з PoE 802.3bt (і нижче).
  • Можливості управління Ethernet і RS-485.

Децентралізація вашої системи

 

 

Завдяки багатофункціональному використанню AMP203 в поєднанні з додатком AUDAC Touch™ 2 можна створити децентралізовану багатозонну систему. Просто підключивши AMP203 в локальну мережу і підключивши динаміки, можна ввести нову зону в вашу систему.

Функціональні можливості DSP

Різні функції DSP реалізовані в AMP203. Це дозволяє виконувати всі конфігурації в AUDAC Touch™ 2 або через RS485 і Ethernet, що робить його повністю готовим підсилювачем 2 x 30 Вт.

 

 

AMP203

 

  • Міні стерео підсилювач Dante.
  • Сумісність з Dante і PoE.
  • Загальна потужність 2 x 30 Вт при 8 Ом.
  • 1 x 60 Вт (міст) при 4 Ом.
  • 1 х 60 Вт з мостом при 70 В / 100 В*.

* Опція 70 В / 100 В тільки в поєднанні з зовнішнім трансформатором, таким як TR3060, і вибирається в AUDAC Touch ™ 2.

Мультизональні опції з технологією TouchLink ™

 

 

TouchLink™ - це оригінальна система, яку можна використовувати для створення віртуальних зон, пов`язуючи один з одним кілька сумісних з TouchLink™ пристроїв, таких як AMP203. У AUDAC Touch™ 2 ви можете вибрати кілька пристроїв або каналів підсилювача, які повинні реагувати на користувача як на одну зону.

 

Дізнайтеся більше про наших новітніх інноваціях

Контроль через AUDAC Touch ™ 2

 

 

Після підключення до мережі AUDAC Touch™ 2 автоматично виявить новий пристрій і дозволить вам отримати повний огляд всієї вашої установки. Завдяки інноваційному додатку ви можете легко контролювати кожну зону окремо. AMP203 буде сумісний з усіма версіями, починаючи з AUDAC Touch™ 2.2.2.

 

Дізнайтеся більше про AUDAC Touch™ 2.

 

Інформацію надала компанія «Комплекс-В.»

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: