Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Shure Aonic 40 – бездротові навушники із шумозаглушенням

 

 Shure Aonic 40 – бездротові навушники із шумозаглушенням

 

Компанія Shure репрезентує навушники із шумозаглушенням AONIC 40, при створенні яких використовувалися матеріали преміум-класу. Повідомляється, що модель здатна забезпечити студійне звучання у портативній конструкції.

Базуючись на успіху навушників AONIC 50 і раніше анонсованих AONIC FREE, вони створені з орієнтацією на потреби меломанів, аматорів подорожей і всіх тих, хто не представляє щоденний шлях на роботу й додому без улюбленої музики.

У конструкції навушників застосовані високоякісні матеріали, у тому числі нейлон зі скловолокном і сплав авіаційного алюмінію.

 

Новинка має два режими активного шумозаглушення й режим навколишнього середовища.

Навушники AONIC 40 мають до 25 годин автономної роботи при повному заряді й можливість швидкої зарядки всього за 15 хвилин для 5 годин використання. Bluetooth підтримує такі кодеки як Qualcomm aptx, aptx HD, AAC і SBC.

Крім бездротового зв`язку можна підключатися до провідних джерел з аналоговим аудіо входом 3,5 мм, а також просто по USB кабелю. Відповідати на дзвінки, регулювати гучність і контролювати рівні активного шумозаглушення й режиму навколишнього середовища можна одним натисканням кнопки.

Крім іншого, подвійні мікрофони навушників працюють із технологією формування променю для відео конференцій і телефонних дзвінків.

Користувач також може скачати безкоштовний додаток Shureplus™ PLAY, що дозволяє скористатися еквалайзером, вибрати один із пресетів і зберегти настроювання прямо в навушники. Поряд із цим і доступом до оновлень, що завантажуються, прошивання, Shureplus™ PLAY дозволяє вам вибирати підказки й звукові сигнали, а також змінювати настроювання режиму навколишнього середовища й шумозаглушення.

 

 Shure Aonic 40 – бездротові навушники із шумозаглушенням

 

Аматори якісного звуку будуть ради можливості повною мірою скористатися музичним плеєром з підтримкою Hi-Res форматів у додатку Shureplus™ PLAY.

AONIC 40 доступні в білому й чорному кольорах. У комплекті навушники, захисний чохол на блискавці, аудіо кабель із розніманням 3,5 мм, кабель USB-C і дворічна гарантія.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: