Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комплекс-В.»

ATEO2S – рішення click and play для простої установки

 

 

 

Комбінація надійного динаміка ATEO2 і спеціально розробленого кріплення для стелі з технологією ClickMount *.

ATEO – це серія незвичайних гучномовців, спеціально розроблених для стаціонарної установки в приміщеннях, від сучасних житлових приміщень до найвимогливіших дизайнерських рішень в таких приміщеннях, як роздрібні магазини, паби, ресторани або навіть клуби.

ATEO2 – це компактна модель цієї серії, яка легко інтегрується в будь-який інтер`єр. Звук відтворюється 2-дюймовим динаміком з алюмінієвим дифузором, який забезпечує повнодіапазонний, теплий і деталізований звук з поліпшеним відгуком на низьких частотах завдяки рухомий конструкції. Таким чином, гарантується плавне відтворення звуку з чистим і чітким звуком.

Система зворотного зв`язку забезпечує оптимальний захист від перевантаження. Акустика має чудово спроектований і елегантний корпус з АБС-пластика, який оздоблений високоякісними компонентами.

*ATEO2S несумісний з системою кріплення CleverMount™.

 

 

Відкрийте для себе ATEO2S, це рішення «click and play» з компактними настінними динаміками ATEO2. Спеціально створена для установки в кутах стелі, унікальна система кріплення ClickMount™ робить її універсальним рішенням для різних невеликих і середніх акустичних рішень.

Технологія ClickMount™ забезпечує просту і зручну установку в режимі plug-and-play. Перевага цієї професійної системи полягає в тому, що корпус динаміків замикається на монтажному кронштейні по горизонталі або вертикалі через роз`єм 6.3 мм. Після установки кут нахилу динаміка можна відрегулювати за допомогою кронштейна.

Процедура установки системи ClickMount™ складається всього з трьох простих кроків:

 

 

Крок 1:

Закріпіть стельовий кронштейн в бажаному місці за допомогою доданих гвинтів. Кабель може бути підключений до з`єднувачів з пружинним затискачем.

Крок 2:

Встановіть ATEO2S горизонтально або вертикально, зсунувши його на стельове кріплення, оснащене роз`ємом 6,3 мм.

Крок 3:

Коли ви відчуєте клацання, динамік надійно закріплений на місці. Тепер ви можете відрегулювати кут нахилу динаміка по вертикалі і горизонталі за допомогою кронштейна.

 

Роздрібна ціна – 56 €/шт.

Наявність на європейському складі – так.

 

Інформацію надала компанія «Комплекс-В.»

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: