Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комплекс-В.»

Портативні лінійні масиви L1 PRO набір для ідеальної продуктивності

 

 

Вітаємо в новій ері мобільного аудіо для авторів-виконавців, мобільних діджеїв та груп. Обирайте з трьох моделей L1 Pro:

  • L1 Pro8 – найбільш портативна система L1 Pro;
  • L1 Pro16 – баланс потужності та портативності;
  • L1 Pro32 – найбільш технологічний L1 за весь час.

 

легендарне горизонтальне покриття на 180 градусів;
неперевершена чіткість і тональний баланс;
портативні системи з трьох частин;
оптимізовані сабвуфери з вузькими драйверами RACETRACK;
вбудований мікшер з пресетами TONEMATCH;
пресети системного еквалайзера: жива музика, записана музика та багато іншого;
підключення по BLUETOOTH;
бездротове управління мікшером через додаток L1 MIX;
порт TONEMATCH для простого підключення мікшера.

 

 

Універсальні системи

Преміальна продуктивність. Практична портативність.

Легко переходьте від автомобіля до місця проведення заходу за допомогою модульної системи, яку легше упаковувати, переносити, налаштовувати і яка пропонує приголомшливе співвідношення розміру і продуктивності.

Кожна система L1 Pro забезпечує легендарне покриття на 180 градусів по горизонталі, неперевершену чіткість і тональний баланс, а також розширені баси завдяки унікальній конструкції вуфера RaceTrack. Вбудовані багатоканальні мікшери пропонують еквалайзер, реверберацію і фантомне живлення, а також потокову передачу по Bluetooth® та доступ до повної бібліотеки пресетів ToneMatch.

Все для того, щоб ви могли звучати якомога краще і легко виступати.

 

 

Низькочастотний динамік RACETRACK

Акцентований бас.

Унікальні низькочастотні динаміки RaceTrack, інтегровані в L1 Pro8 і L1 Pro16, а також в модульні сабвуфери Bose Sub1 і Sub2, доступні для L1 Pro32, забезпечують потужний бас, мають оптимізований центр тяжіння та економлять багато місця.

Цей тонкий дизайн означає, що ви отримуєте повну віддачу від звичайного сабвуфера без громіздкого розміру, звільняючи місце у вашому автомобілі і на сцені, а також виконуючи будь-яке транспортування між ними – додому в машину, з машини в місце проведення – набагато простішим.

 

 

Вбудований мікшер

Мікшер на борту ... і в телефоні.

Кожна система L1 Pro оснащена вбудованим мікшером, тому ви можете легко підключати різноманітні інструменти, мікрофони та інші джерела. Ви отримуєте два комбінованих входи XLR-1/4`` з фантомним живленням, додаткові входи 1/4`` і 1/8`` (3,5 мм), а також можливість потокової передачі Bluetooth®.

Поворотні енкодери з підсвічуванням надають миттєвий доступ до налаштувань гучності, тону і реверберації для кожного каналу. Вибирайте між оптимізованими налаштуваннями системного еквалайзера для живої музики, записаної музики і т.д. Додавайте ще більше інструментів та інших джерел звуку через спеціальний порт ToneMatch – один кабель забезпечує живлення і цифровий звук між системою і мікшером Bose T4S або T8S (опціонально).

А з інтуїтивно зрозумілим додатком L1 Mix ви також отримуєте повне управління бездротовим мікшером ...

 

 

Додаток L1 MIX

Інтуїтивне та миттєве керування.

За допомогою програми L1 Mix ви можете миттєво налаштовувати параметри мікшера з мобільного пристрою або ходити по кімнаті та слухати як звучить мікс, і налаштовувати його нашвидкоруч. Змініть налаштування гучності і тональності у додатку та спостерігайте як світлодіодний енкодер на вашому L1 Pro переміщається відповідно до вашого налаштування - мікшер і додаток завжди синхронізуються в реальному часі. Крім того, у вас є доступ до всієї бібліотеки налаштувань еквалайзера ToneMatch.

З додатком L1 Mix ви отримуєте можливість підключення, яка збільшує вашу продуктивність, забезпечуючи більшу гнучкість для швидкого налаштування за допомогою інтуїтивно зрозумілих і миттєвих елементів управління.

 

 

 

 

Все для цього моменту

Преміальний звук на сцені. Практична портативність всюди. З системою L1 Pro ви можете легко перейти від парковки до виступу і від налаштування до сет-листа за лічені хвилини. Це можливість звучати якомога краще і легко виступати.

Перегляньте всі відеоогляди L1 PRO

 

 

 

 

 

Інформацію надала компанія «Комплекс-В.»,
офіційний дистриб`ютор Bose в Україні

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: